AFYONLU'DAN EMET'TE 2. MAĞAZA

Emet'in en eski esnaflarından birisi olan ve halk arasında Afyonlu lakabı ile bilinen Ak zücaciye 2. şubesini açtı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet’in en eski esnaflarından birisi olan ve halk arasında Afyonlu lakabı ile bilinen Ak zücaciye 2. şubesini açtı.

            Kaynarca caddesinde bulunan mağazasından bağımsız, aynı mahallenin Tahsin İnce caddesinde 2. şubesini açan işletmenin açılışına Emet belediye başkanı Mustafa Koca,Kütahya Esnaf odaları birliği başkanı İbrahim Yiğit,Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, ilçe oda başkanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            Dualarla açılan işletmenin açılış törenlerinde konuşan Kütahya Esnaf Odaları başkanı İbrahim Yiğit,15 Temmuz sürecinin ardından yerel ekonominin kalkınması adına birçok fırsatlarında sunulduğunu hatırlatarak , yerel işletmecilere gerekli desteğini verildiğini ifade etti. Yiğit konuşmasında Emet ilçesinde küçük ve büyük ölçekli bir çok aland ayeni işyeri açıldığınada dikkat çekerek;” Geçtiğimiz hafta Emet palet üretim tesisleri Emmar’ıda ziyaret etmiştik. Bu işletmemizde de 15-20 işçimiz çalışıyor. Bu işletmemizde 2. mağazasını açarak birçok kardeşimizie iş imkanı sğalıyor. Ekonomi geliştikçe,yerli üretii ve esnaflarımız kalkındıkça istihdama fayda sağlayacaklardır.Yeni açılan işyerimiz şletmecimize ve Emetimize  hayırlı olsun ” dedi.

            Belediye başkanı Mustafa Koca’da söz konusu Emet, üretim,esnaflarımız olduğu zaman siyaset üstü birlik ve beraberliğin temin edilerek ve yerel işletmelerin daima desteklenmesi gerektiğini belirttiği konuşmasında Emet belediyesi olarak her zaman Esnaflarımızın yanında ve destekçisi olduklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

BUNLARA DA BAKIN