BAŞKAN KOCA'EMET'TE ENAZ YÜZDE 70 EVET

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet'te halk oylamasında yüzde 70'in üzerinde 'evet' çıkacağını söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Belediye Başkanı  Mustafa Koca 16 Nisanda yapılacak olan referandumda Emet ilçesinde yüzde 70’den fazla evet çıkacağını söyledi.

 
Türkiye'nin tek parti tarafından yönetildiği, koalisyonların olmadığı zamanlarda kalkınmasına yüksek hızda devam ettiğini söyleyen  Mustafa Koca "Ülkemizin  önüne set olan koalisyon hükümetlerinin yeniden gelmemesi için 16 Nisan'da   "EVET" çıkmalıdır. Bizlere dost gibi görünen ülkelerin, 15 Temmuz'dan sonraki duruşlarını hep beraber gördük. Bu  ülkemizin büyümesini istemeyen ülkeler 16 Nisan'da 'evet' çıkmasını istememekteler. Düşmanların istemediği bu sitemi biz Türk milleti olarak istemeliyiz. Şu anda dünyada gayri safi milli hasıla olarak 16.sıradayız. Koalisyon dönemlerinde bu bankalar batırılmasaydı, Ülkenin paraları soyulmasaydı, şu anda dünyada ilk on ülke arasında yer alırdık. Seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize sahip çıkmamız gerekmektedir. Bu nedenle de 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz. dedi.

Emet  Belediyesi olarak iki tiyatro gösterisi ile neden halkımızın evet denmesi gerektiğini anlattıklarını belirten başkan Koca;”.'Matruşka' oyunu ile 31 Mart olaylarından bu güne kadar ülke üzerinde oynanan oyunları, Abdülhamit hanın nasıl devrildiğini,  Menderesin  nasıl idam edildiğini, Erbakan  hocamızın hükümetinin nasıl devrildiğini,Özalın nasıl zehirlendiğini halkımız bir kez daha gördü. Daha güçlü bir  Türkiye  için, daha güçlü bir  Emet için kararımız net oyumuz Evet'tir" dedi.
EVET DİYENDE HAYIR DİYENDE BİZİM İNSANIMIZDIR
16 Nisan'da Evet diyeninde Hayır diyeninde bu ülkenin vatandaşı olduğunu söyleyen Koca, "Bizlerin kendi düşüncemizin doğru olduğunu inandığımız için değişik siyasi görüşleri var.Hiç bir Türk halkı benim partim bu ülkeyi batırsın diye oy vermez. Malum bir siyasi parti hariç, tüm diğer partilere oy veren vatandaşımız, benim desteklediğim parti iktidara gelirse ülke daha büyür gelişir diyerek oy verir. Bu nedenle halk oylaması çalışmalarını ve oylamayı birbirimizi kırmadan dökmeden yapacağız. Sandıktan çıkan sonuca da hep birlikte saygı göstereceğiz. Denize dökmek, yakıp yıkmak kavramları kimseye yakışmıyor. Emet  ilçesinde, Evet yönünde de hayır yönünde de çalışma yapan bütün siyasi partileri seviyeli güzel bir çalışma yaptıkları için teşekkür ediyorum diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN