90. YILDA EMET GENÇLERBİRLİĞİNDEN FORMA KAMPANYASI

İlçemizin en eski takımlarından birisi olan Emet Gençlerbirliği, 90.yılına girerken forma kampanyası başlattı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinin en eski takımlarından birisi olan  Emet Gençlerbirliği, kulübe gelir sağlamak amacıyla forma kampanyası başlattı.

Emet'te 1928 yılında kurulan ve amatör ligde mücadele eden  Emet  Gençlerbirliği, yaşanan maddi sıkıntıların aşılması için 90. yılına girerken  forma satışı kampanyası başlattı.

Kulüp yöneticileri, kampanya kapsamında aralarında eski kulüp yöneticilerinin de bulunduğu isimleri ziyaret ederek, kampanya için destek istiyor.

Kulüp yöneticilerinden Mustafa  Bağcı da bu kapsamda eski yöneticilerden Abdülkadir Ekmekçioğlu'nu ziyaret ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu takım formasını takdim etti.

Aynı zamanda gazetemiz yazarlarından olan Ekmekçioğlu, yaptığı açıklamada, geçmişte olduğu gibi her zaman maddi ve manevi, kulüplerinin yanında olduğunu belirterek, "Bu kulüp bir mirastır ve ona sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmalıyız. İnşallah kulübümüzün yüzüncü yılını da görmek bizlere nasip oldur. Kulübü yaşatmak için herkesi forma almaya çağırıyorum." dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kürtil  de kulübe gelir sağlamak için forma kampanyası başlattıklarını dile getirerek, takımlarına destek vermek isteyen herkesi, forma almaya davet etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN