AK PARTİLİ GÜVEN'KALU BELADA İLK KULLANDIĞIMIZ KELİME EVET'TİR.'Videolu

Emet'te düzenlenen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi tanıtım programına katılan Milletvekili Alaattin Güven partilileri bilgilendirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

 3 Kasım 2002 seçimlerinde 22. dönem Ak parti Milletvekili olarak mecliste görev alan Alaattin Güven Emet’te partililer ve köy muhtarları ile buluştu. Referanduma sunulan 18 maddeyi tek tek katılımcılara aktaran ve nelerin değişeceği hakkında bilgi veren Güven;”2007’de halkımız Cumhurbaşkanını ben seçerim diye çıktığı yolda bugünde  Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminede özgür iradesiyle karar verecektir . Kalu belada kurduğumuz  ilk kelime Evet’tir. 16 Nisanda da vatandaşlarımız sandıkları Evet ile doldurarak   geleceğin Türkiyesi için üzerine düşeni yapacaktır”dedi.

            Emet termal resort kongre salonunda gerçekleştirilen “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi”  tanıtım programına   AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven'in, yanı sıra  İl Teşkilat Başkan yardımcıları Remzi Günay, Mesut Yılmaz, Akif Şahin Ayvaz,Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetimleri,il genel ve belediye meclis üyeleri, daha önce ilçe teşkilatında görev almış başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleri ,bazı köy muhtarları ve sandık görevlileri katıldı.

            Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak parti Emet ilçe başkanı Yağcıklı, Hayır diyen zhinyetlere karşı hep Evet diyerek bugünlere geldiklerini belirterek, yoğun bir çalışma ile referandum seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını ifade etti.

            İl teşkilat başkan yardımcısı Akif Şahin Yılmaz’da sakin bir tavırla, vatandaşlarıda dinleyerek Cumhurbaşkanlığı sistemini halka anlatacaklarını ifade ederek,diğer seçimlerde  de olduğu gibi gece gündüz çalışarak 16 Nisanda yine kazananın kendileri olacaklarını ifade etti.

            Zaferlerle bugünlere geldiklerini ve  80 milyonun hepsi için gerekli olan yeni anayasa kanunlarıyla Türkiye Cumhuriyetini daha ileri hedeflere götürmek için çalıştıklarını belirten Milletvekili  Alaattin Güven şunları söyledi;

            “Suyun toprağa damla damla akarak hayat verdiği gibi sabırla,samimiyetle,ağır ağır halkımıza Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız. Gereksiz tartışma ve gönül kırmalardan uzak,gönülleri alarak, mahalle mahalle,köy köy dolaşarak halkımızı bilgilendireceğiz.İşin içinde samimiyet yoksa sonunda bereket olmaz.Samimi bir şekilde halkımıza bu sistemle kazanımlarını ve ülkemizin kazanımlarını aktaracağız. Bizler Cumhuriyeti severiz.Anayasamızın ilk 4 maddesi değiştirilmiyor.Bizlerin mücadelesi  Türkiye cumhuriyetimizi daha ileriye taşımaktır.Halkın kendi oylarıyla seçtiği Cumhurbaşkanının daha aktif yönetimin içinde bulunması,halkında  donatılmış yetkilerle yöneticisini seçmesidir.

            Geçmişten bugüne yaşanan hükümet krizleri yerine etkin bir yönetim ve istikrarlı bir büyüme için  bu yasalara 80 milyon vatandaşımızın ihtiyacı var.2007 yılında halkımız kararını verdi ve Cumhurbaşkanını ben seçerim dedi. Mecliste çözülemeyen yasa değişiklikleri için milletimize danışmaya karar verdik. Halkımız Evet de dese Hayır da dese başımızın üstünedir. Yolumuza devam ederiz. Ama halkımız bu yolda çektiğimiz meşakketleri bizzat görüyor. 2007 de çıktıkları bu yoldan asla dönmeyecektir. Milletimiz 16 Nisanda sandıkları Evet ile doldurarak güçlü bir Türkiye’nin yolunu açacağına inancımız tamdır.. 24 milyon km’de adaletle hakimiyetini kuran Osmanlının torunlarıyız.Bu günlere mücadele ede ede zaferlerle geldik. Şimdi yeni bir zafer için hp birlikte görevdeyiz. Büyük bir Türkiye için, milletimi ülkemiz için Evet “dedi.

            Milletvekili Alaattin Güven daha sonra  18 maddeyi tek tek  açıklayarak katılımcıları bilgilendirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN