AKIN EMETTEN SESLENDİ KİTLER ÜVEY EVLAT DEĞİLDİR

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Emet ziyaretlerinde Kitlere üvey evlat muamelesi yapılmasını eleştirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

CHP Emet ilçe başkanlığının KİT ‘lerde çalışan Taşeron işçilerin sorunlarını anlatmak Taşeron işçilerin sorunlarını dile getirmek, Emet ilçemizin sorunlarını yerinde incelemek üzere İlçemize davet ettiği Balıkesir milletvekili, Genel başkan başdanışmanı KİT ve Dışişleri komisyon üyesi Ahmet Akın İlçemize geldi. 


İlk ÖnceEmet Chp  İlçe başkanı Fevzi Şen ve teşkilatını ziyaret eden Akın burada yaptığı açıklamada Emet ilçesinin sorunlarını Mecliste dile getireceğini  ve takipcisi olacağını  ifade etti.Akın Emet ilçe teşkilatına  bir bina alınması için kendisininde destek sağlayacağını beyan etti.
Emet öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya ise belediye başkanı Mustafa Koca, İyi parti Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu, bazı oda ve stk temsilci ve başkanları Taşeron işçi ve temsilcileri  katıldı. Sivl toplum örgütü başkanları tek tek söz alarak ilçemiz sorunlarını vekile anlattılar. Emetin sorunları ile ilgili yol,hastane, doktor konularının takipçisi olacağını Mecliste gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Akın, sonuçlarını ilçe başkanlıkları  kanalı ile Emet Hhalkıyla paylaşacaklarını söyledi.

Taşeron konusunda meclise kanun teklifi verdiğini söyleyen Milletvekili Akın konunun takipçisi olacağını mecliste devamlı dile getireceğini sonuna kadar taşeronların kadro alması için çalışacaklarını beyan etti. Aın hükümetin KİT’lerde çalışanları kadroya almamak için vasıflı vasıfsız diye kendi kendine bahane yarattıklarını söyledi. Bu durumun kabul edilecek bir şey olmadığını söyleyen Akın “KİT’lerde çalışanların tamamı koşulsuz şartsız kadroya alınmalıdır” dedi.


Daha sonra esnaf ziyareti yapan Milletvekili Akın ilçeden ayrıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN