ANKARA SEFERLERİNİN MEYVALARI ALINMAYA BAŞLANDI

Emet ilçesinde uzun süredir boş kalan Kadın doğum uzmanı kadrosu açıldı.2017-3 açıktan atama kurasına 2 diş hekimi 1 kadın doğum uzmanı 1 genel cerrah kadrosu açıldı

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve bazı yönetim kurulu üyelerinin 3 günlük Ankara çalışmalarında ağırlık verdikleri mevcut doktor eksiklerinin tamamlanması konusunda müjdeli haberler gelmeye başladı.

            Sağlık Bakanlığının 2017-3 açıktan atama kurasına 2 diş hekimi, 1 kadın doğum uzmanı ,1 genel cerrah kadrosu açıldı. 7 Aralık’a kadar avuruların yapılabileceğ kadrolarımız için kura tarihi 20 Aralık olarak açıklandı.

            Ak parti Emet ilçe başkanı Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Ankara çalışmalarında Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon başkanı aynı zamanda Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Sağlık bakanı Ahmet Demircan,Bakan yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen,Sağlık bakanlığı müsteşarı Eyüp Gümüş e ziyaretler gerçekleştirmişlerdi.

            Bu ziyaretlerde özellikle boşalan doktor kadrolarımıza yeni atamalar yapılması, yapımında sona gelinen yeni Emet devlet hastanesinin tıbbi mazemelerinin donatımı konularında talep ve beklentiler aktarılmıştı. Bu çalışmalar meyvalarını vermeye başlarken uzun süredir ilçede boş bulunan Kadın doğum olmak üzere, yeni boşalan diş hekimliği ve genel cerrah kadrolarıda açılarak kur’aya dahil edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN