GAZEL'Emet ile Evet Arasında sadece 1 harf fark var!''

Milletvekili İshak Gazel, Emet ile Evet arasında sadece 1 harf fark var. Emetli hemşehrilerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi yine tam desteğini gösterecektir' dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve Ak parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, 16 Nisan’da  Türkiye genelinde olduğu gibi Emet ilçesindende güçlü bir Evet çıkacağını belirterek;”Emet ile Evet arasında sadece 1 harf fark var. Emetli hemşehrilerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi yine tam desteğini gösterecektir” dedi.

            Emet Ak parti İlçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili İshak Gazel’in Emet programı yoğun geçti. Karayolları,Milli Eğitim, Halk eğitim, Etibor gibi resmi kurumları ziyaret eden Gazel, Mermer atölyesi, Emet termal resort Etibor işçileri ilede bir araya gelerek anayasa değişiklikler hakkında bilgiler verdi.

            Çarşıda esnaflar ve vatandaşlarlada bir araya gelen Milletvekili Gazel, Emet Atatürkçü düşünce derneği,Anadolu gençlik derneği,Kış güneşi derneği gibi sivil toplum örgütlerinede ziyretler gerçekleştirdi.

             Bu ülkede birlikte yaşayan vatandaşlar olarak farklı düşüncelerin bir araya gelmeye engel teşkil etmemesi gerektiğini belirten Gazel;” Evet diyenlerde,Hayır diyenlerde bu ülkenin vatandaşı.Bizler toplumumuzun herkesiminden vatandaşımızı ziyaret ederek, yeni düzenlemeler ile ilgili ülkemizin kazanımlarını anlatıyor, yanlış aktarılan konular hakkında da halkımızı aydınlatıyoruz. “dedi.

            Türkiyede uygulanmak istenen başkanlık sisteminin Amerika,Almanya gibi ülkelerden çok farklı olduğuna değinen Gazel;” Bizlerde federal yapı veya eyalet sistemi yok. Getirilmek istenen sistemimizdede   öyle ülkeyi bölmeler,eyalet sistemi gibi mevzular yok. Ülkemizde geçmişten bugüne sadece 7 coğrafi bölge ayrımı vardırki buda ulaşım,meterolojik veri vb. konulardan kaynaklanmaktadır. Ülkemiz  bir bütündür ve bunun teminatıda hükümetimizdir. Mevcut parlemanter sistemde geçmişten bugüne süre gelen yanlışların,çift başlı yönetimin sıkıntılarını ülke olarak hep beraber çekiyoruz. Bu bir hükümet sistemi değişikliği teklifidir. Bir rejim değişikliği olduğu yönünde tartışmaya çalışanlar var. bizim öne sürdüğümüz cumhurbaşkanlığı sisteminde yasama ve yürütme kesin bir şekilde ayrıldığı bir sistemdir. Milletimiz yasama organını ayrı bir şekilde yürütme organını ayrı bir şekilde seçecek. Ülkemizin  hükümet sistemi kargaşasına ilelebet son vermek ve Türkiye’nin tamamen istikrarda buluşması ve büyük bir kalkınma hamlesini bir istikrar süreci içerisinde gerçekleştirilmesi için yapılmış bir tekliftir.”dedi.

            Gazel ziyaretlerinde halkın başta yol,sağlık olmak üzere sorunlarınıda dinlerken, Tavşanlı Emet yolundaki çökme ile ilgili karayolları yetkilileri ile görüştü. Sağlık konusunda ise Kütahyaya 73. dönemde atanan 19 doktorun 4’ünün Emet’e verildiğini ifade ederek, yeni kuralarda da diğer eksikliklrin giderilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

            Akşam Etiborda işçilerle birlikte yemek yiyen Gazel,parti teşkilatı ile birlikte Günlüce köyüne giderek referandum çalışmalarına katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN