BAKAN ZEYBEKÇİ KÜTAHYADA HALKA SESLENDİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Kütahya programı kapsamında sevgi yolunda kurulan platformda halka seslenerek 16 Nisanda Evet desteği istedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

BAKAN ZEYBEKÇİ  ;”EVET İLE BU ÜLKE İKTİDARA YÜRÜYEBİLECEK BİR MUHALEFETEDE KAVUŞACAKTIR”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Kütahya programı kapsamında sevgi yolunda kurulan platformda halka seslenerek 16 Nisanda Evet desteği istedi.

16 Nisanda parti veya lider seçimi olmadığını sistem değişikliği seçimi yapılacağını belirten Bakan Zeybekçi;”Bakınız geçmişte bu sistme kargaşasında 2001-2002’de bir gecede 46 milyar dolar buhar oldu uçtu. Bir gecede faizler yüzde 87’lere fırladı. Yani 100 liranın 87 lirası faize gitti. Şimdi ise 100 liranın 10 lirası fazie gidiyor ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan burnumuzdan getiriyor. Sıfır olacak diyor.Allahın izniyle de faizi sıfırlayacağız” dedi.

Bir dönem ülkeyi yönetenlerin ülke dışından ekonomi bakanı getirdiklerinede atıfta bulunan Zeybekçi,”Şimdi Türkiye dünyanın 16. Avrupanın en büyük 6. ekonomisine sahip bir ülkeyiz.Dünyada 220 ülke var,dile kolay. Eğer o dönemlerde  bir gecede 46 milyar dolarları buharlaştırmasalardı,bugün dünyanın 12. Avrupanın en büyük 4. ekonomisi bizde olurdu. Milli gelirimizi 3500 lerden  alıp 11.500 lere getirdik.Kim getirdi? Recep Tayyip Erdoğan… İşte dışarıdan kurtarıcılarla değil;  AK parti iktidarı ile  milli gelirimiz yükseldi,ekonomimiz güçlendi. Şimdi çok şükür Türkiye G-20 zirvelerine ev sahipliği yapıyor.Denizlinin bir beldesinde sütun amelesinin oğlu,Kütahya İmama Hatip lisesi mezunu Nihat Zeybekçi Ekonomi bakanı olarak G-20 zirvesinde  dünya liderlerini Antalyada karşılıyor. Onlar nelerin ellerinden gittiğinin farkında olduklarından bu kadar bağırıp,çırpınıyorlar. İhaneti,Terörü,her türlü yalanı göze alıyorlar.”dedi.

Yapılacak sistem değişikliği ile ülkedeki istikrarın  süreceğini belirten Zeybekçi ;”Bu mesele Ak parti,MHP,CHP meselesi değil. Bu meselesi memleket meselesi,vatan meselesi, bayrak meselesi.Getirilecek olan sistemle bu ülke iktidar olabilecek  bir muhalefetede kavuşacaktır. Projeler yarışacaktır. Hedef yüzde 50 olduğundan mesela CHP halkla barışacak gerçekten halkın partisi olacaktır.Zira hepsi bizim kardeşimiz. CHP’li kardeşlerimize sesleniyoruz. Güçlü bir muhalefet ve Kılıçdaroğlundan kurtulmak için 16 Nisanda Evet deyin .Kütahya’da herkes bir Chp’li kardeşime gerçekleri anlatsın.16 Nisanda, gücüne güç katan bir Türkiye için Evet diyoruz”dedi.

Bakan Zeybekçi sabah ziyaretlerinde iş adamları ile bir araya geldiğini ve 2017 yılında Kütahya’da serbest bölge kurulması için gerekli çalışmaların başlatılacağını da ifade ettti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Kütahya ziyaretlerinde karşılma törenlerine Emet belediye başkanı Mustafa Koca,Emet AK parti ilçe yönetim kurulu üyeleride katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN