BAŞKAN KOCA'EMET BELEDİYESİ HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDADIR'

Belediye başkanı Mustafa Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gidilmeyen ev kalmaması yönündeki talimatları ile sosyal projeleri sürdürdüklerin ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Belediye başkanı Mustafa Koca sosyal projelerimiz kapsamında yapılan ziyaretlerden halk kadar kendilerininde memnun olduklarını ifade ederek;” Halkımızın ayağına giderek hem gönüllerini alıyor,hemde belediyemizden taleplerini  bizzat dinliyor ve gerçekleştirmeye çalışıyoruz “dedi.

            Belediye başkanı Mustafa Koca Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın gidilmeyen ev  kalmaması yönündeki sosyal belediyecilik talimatları doğrultusunda  2 senedir  hayata geçirdikleri projeler ile halkla sıkça bir araya geldiklerini belirtti.

            “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ projesi kapsamında bugün  hasta ziyaretleri ve cenaze evlerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra açıklama yapan belediye başkanı Mustafa Koca şunları söyledi;

            “ Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  belediye başkanlarının sosyal projeler ile gidilmedik yer,girilmedik ev bırakmama talimatları doğrultusunda bir dizi projemizi hayata geçirdik. Halende devam eden projelerimizden “        Hoş geldin bebek” ile  yeni aramıza katılan yavrularımızı ve ailelerini, “Yalnız değilsiniz” projemiz ile yaşlı, hasta vatandaşlarımıza, kimsesiz vatandaşlarımıza, cenaze evlerimize, engelli ailelerimize sıkça ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde  gerek belediyemizce gerekse hayırsever vatandaşlarımızca bizlere ulaştırılan yardımlarla da destek olmaya çalışıyoruz.Ayrıca sosyal proje ziyaretlerimizde belediye olarak halkımızın beklentilerini bizzat kendilerinden dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyoruz. Sadece yardımlar için değil, dua ve gönül alma, sorunlarını dinleme adınada gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden halkımız kadar bizleride memnun ediyor.Vatandaşlarımız için belediye hizmetleri yanında bu tür sosyal projeler ile hayatlarının her anlarında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz.Şunu tüm vatandaşlarımıza bir kez daha iletmek isterizki Emet belediyesi olarak her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN