BAŞKANDAN EVET,VEKİLDEN HAYIR

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Emet ilçesi ziyarelerinde CHP ilçe teşkilatı ile birlikte belediye başkanı Mustafa Koca'yı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

       CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Emet ilçesi ziyarelerinde CHP ilçe teşkilatı ile birlikte belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti.

            “Dağlar demet demet,bolca virajdan sonra Emet” diyerek geldikleri Emet ilçesinin coğrafyasına hayran kaldığını ve zahmete değdiğini ifade eden Balbay belediye başkanı Mustafa Koca’yada ziyaret kabulü için teşekkür etti.

            Emet’in amblemine hayran kalan Balbay’a belediye başkanı Mustafa Koca Emet ilçesinde milli mücadele döneminde yaşanan direnişi ve Cevizderesini anlattı.

            Siyasi hoş sohbetlerinde yapıldığı buluşmada gündem  referandumdu.Referandumda Evet diyen başkan Koca ve Hayır kampanyası için  Emet’te bulunan Balbay ülkenin birlik ve beraberliği yönünde mesajlar verdiler.

            Başkan Koca ,bir parti hariç hiçbir siyasi partinin ülkeye kötülük etmek için göreve gelmeyeceğini,paritlerimizin  amaçların ülkeyi  daha iyilere götürmeyi hedeflediğini belirterek;” Referandum sürecinde sona yaklaşırken Emet ilçemizde seviyeli bir seçim çalışması yaşadık. Ben tüm siyasi partilerimize  seviyeli bir referandum çalışması yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi

            Ziyaret sonrası belediye başkanı Mustafa Koca günün anısına Milletvekili Balbay’a fincan takımı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN