BAŞROL OYUNCULARI PARAYI ALIR AMA YARDIMCI OYUNCULAR DAHA KIYMETLİDİR

Emet ilçesinde çekilen Kurt kapanı filmi için kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu Yeşim Salkım gazetecilerin sorularını cevapladı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet'te çekimleri yapılan Kurt kapanı film oyunucusu Yeşim SALKIM basın mensuplarıyla buluştu.

Karaderili şireketler grubu ve Emet termal resort sponsorluğunda çekilen filmin tanıtım toplantısı Emeti hatun salonunda yapıldı.Basın toplantısınsa gazetecilerin sorularını yanıtlayan sinema ve ses sanatçısı Yeşim Salkım  kadro ve yönetmene güvendiği için Emet ilçesine gelerek filmde rol aldığını söyledi.

Salkım;

"Ülkede sanatsal değeri olan bir şeyler yaptığınızda ,Ülke yararına bir şeyler yaptığınızda medya alacağınız yer çok az dır. Ancak filmde yeni aşk mı doğuyor? Oyuncular aşk mı yaşıyor? Yok birbirin saçını asıldılar , dokundular gibi magazin olaylar daha fazla yer almaktadır. Benim 26 yıllık sanat hayatımda gördüğüm izlenimler böyledir. Sonuç itibariyle Türkiye’de artık her şey para için yapılıyor. Başrol oyuncuları paralarını alır. Ama yandaki oyuncular daha kıymetlidir tiyatrocudur. Filme çok büyük emekleri de vardır. Onlara para verirken üç liranın beş liranın hesabı yapılır. Dizi sektörü böyledir. Sinema ise gerçekten emek verilen herkesin küçük paralara çalıştığı, sanat adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığı bir sektördür. Bende sinemaya gönül verdiğim için, yönetmene güvendiğim için bugün buradayım. Burada olmaktan da mutluyum. İnşallah güzel bir film olur ve seyırcinin takdirini alır. Yurt dışında da festivallere gider. Bir sinema filmi için en büyük ödül yurt dışında festivallerde yer almasıdır. Her zamanda buna inanırım."dedi.

Filmin Emet çekimlerinde sanatçı Yeşim Salkım'a Emet halkı büyük ilgi  gösterdi.Salkım,Emet ilçesini daha önce bor madenleri ile tandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN