CEVİZDERE KONUTLARINDA TAPULAR DAĞITILDI

Emet İlçesinde ortaklarının yüzde 80'i Etibor işçilerinden, yüzde 20'si ise öğretmen ve sağlık personelinden oluşan Cevizdere toplu konut kooperatifinde tamamlanan 118 dairenin tapu ları düzenle nen törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet İlçesinde ortaklarının yüzde 80’i Etibor işçilerinden, yüzde 20’si ise öğretmen ve sağlık personelinden oluşan Cevizdere toplu konut kooperatifinde tamamlanan 118 dairenin tapu ları düzenle nen törenle hak sahipelrine dağıtıldı.

Belediye başkanı Mustafa Koca, Emetbor işletme müdürü Metin Aslan,Taşıyıcılar kooperatif başkanı İbrahim Erdoğan,Emet cevizdere koopertif başkanı Dr.Mehmet Savaş’ın katıldığı tapu dağıtım töreni ile tapular ev sahiplerine dağıtıldı.

133 m2 olmak üzere 35 adet 3+1, 95’er m2 olmak üzere 83 adet 2+1 konutların tapuları protokol üyelerince hak sahiplerine takdim edildi.

Emet ilçesinde yaşanan konut sıkıntısı nedeniyle Emetborda çalışan işçi ve memurlar başta olmak üzere,ilçemizde kamu görevlilerinin de kooperatif ortağı olarak katıldığı konut yapımında 2012’de yola çıktıklarını belirten kooperatif başkanı Dr.Mehmet Savaş şunları söyledi;

“ Şükür ki bugün tamamlanan evlerimizin tapularını kooperatif ortaklarımıza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ortaklarımızın Kuruluş yeri, işçilik ve evlerin kullanım ve dizaynları ile ilçemizde örnek teşkil edecek bir site oluşmuştur. Evlerimiz sahiplerine hayırlı olsun.Aileleri ile birlikte uzun yıllar sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.”dedi.

Dr.Savaş, kooperatif olarak ayırdıkları ortak yaşam alanında Emet belediyesinden bir oyun parkı talep ettiklerini ayrıca 118 ailenin taşınması ile yeni bir mahalle hüviyetine bürünecek sitelerinde çevre düzenlemesi ve parke taşı kaldırım çalışması yapılmasını talep ettiklerini ifade etti.

Törenlere katılan belediye başkanı Mustafa Koca’da belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ve çevre düzenlemesi ile oyun parkı taleplerini yerine getireceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN