CHP ANKARADA EMET'İN HAKKINI ARIYOR

Emet Chp İlçe başkanı Fevzi Şen ve yönetim kurulu üyeleri Ankara nezdinde ziyaretlerde bulunarak ilçenin sorunlarını meclise taşıdılar

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Chp İlçe başkanı Fevzi Şen ve yönetim kurulu üyeleri Ankara nezdinde ziyaretlerde bulunarak ilçenin sorunlarını meclise taşıdılar.

Ana muhalefet görevlerini yerine getirerek ilçede çözüm bekleyen sorunları bizzat meclise taşımak için bir dizi ziyaret gerçekleştridklerini belirten Chp Emet ilçe başkanı Fevzi Şen  ilçe adına oldukça faydalı görüşmelerde bulunduklarını ifade etti.

Başkan Şen ziyaret ile ilgili şunları söyledi;

“Ankara nezdinde biri dizi ziyaret gerçekleştirdik. TBMM Başkan vekilimiz ve Bilecik mv Sayın Yaşar Tüzün. Balıkkesir mv Kit Komisyon üyesi Ahmet Akın ve Kocaeli mv. Fatma Hürriyet Kaplan'ı Makamında Ziyaret ederek sorunlarımızı aktardık.Hepsinden takip ve destek sözü aldık. Önceliklerimiz ise  Emet ilcemize Fizik tedavi merkezi kazandırılması ,Eti madende İşçi alımlarında Mülakatın Emet ilcemizde yapılması, Doktor Eksiklerimiz ,Emet Gediz yolunun programa alınması ,TaşEronda Kitlere kadro verilmesi oldu. Sayın vekillerimiz konulara özel hassasiyet göstererek gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade ettiler. Hepisine teşekkür ediyorum. Chp olarak ilçemizi ilgilendiren her konunun yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN