CHP'DEN EMET AK PARTİYE CEVAP GECİKMEDİ

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy 15 Temmuz programlarında meydanda partilerini ve genel başkanlarını eleştiren AK parti Emet ilçe başkanı Yağcıklıya cevap verdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet CHP İlçe başkanı Deniz Altınsoy, 15 Temmuz  programında yaptığı konuşmada CHP'nin adalet yürüyüşünü eleştirilerine yanıt verdi. Altınsoy gecenini Ak parti seçim gecesi olmadığını,ve meydanda sadece Ak partililerin bulunmadığını belirterek şu açıklamalara yer verdi.;
 

"15 Temmuz 2017 Günü Emet AKP ilçe başkanı 15 Temmuz Anma gününde kürsüde konuşurken Parti Genel başkanımıza Partimize Sözlü saldırıda bulunmuş sanki o gün 15 temmuz darbe ve hain kalkışma gecesi değilde AKP seçim gecesi gibi partimize ve Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırmıştır. 80 milyonun olduğu gibi 15 temmuz gecesi Emet Demokrasi meydanını dolduran Emetli hemşerilerimizin içinde sadece AKP liler yoktu her siyasi kesimden düşünceden vatandaşlarımız ülkemiz için bayrağımız için vatanımız için ordaydı.

Sayın ilçe başkanının Yapmış olduğu bu talihsiz konuşma Törene katılanlar tarafındanda yadırgandı. Başkanın ADALET yürüyüşümüze ve partimize sarf ettiği söyler çirkin ve iftiradır. Sayın genel başkanımız ADALET yürüyüşünü 80 milyon Vatandaşımızın HAK HUKUK ve ADALET’i için yürümüş Bu Yürüyüşümüzede ülkemizde ADALET arayan haksızlıklara uğrayan Her kesim katılmıştır.

Yürüyüşümüzde kimseye hangi partiye hangi düşünceye hangi dine hangi mezhebe dahilsin diye sorulmamış Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan haksızlıklara zülümlere ve Adaletsizliklere karşı olan herkes katılmıştır.

Dün Habur sınır kapısında Davul zurna ile Karşıladıklarına Dolmabahçede Osloda Can ciğer olduklarına Onlarla beraber yürüyenler şimdi bizi suçluyorlar. Dün Ne istedinizde vermedik diyenler Okullarına gitmek için sıraya girenler Ülkeyi parsel parsel birilerine verenler şimdi CHP ve sayın Genel başkanımız Şuçluyorlar. CHP her zaman Özğürlüklerden yana bir partidir. Demokrasi ye inannan Sosyal hukuk Devletini benimseyen Kadrolara Sahiptir. Partimiz dünde bugünde Hiç bir zaman insanların kıyafetleri ile ilğilenmemiş sorun yapmamıştır. Başı Açıkta Başı Kapalıda Bizim Bacımızdır. Bizler Sadece türbanın Siyasi Kimlik Olarak kullanılmasına Dini Kullanarak siyaset yapılmasına Karşıyız. Halada Karşıyız. Dini Siyasete Alet edenlerin Hali Ortada Ülkemiz Sırf dini siyasete alet edenlerin sonucunda 15 temmuzu yaşamadımı Önce Aynaya Bakması gerekenler Birlik ve Beraberlik gecesinde Sanki AKP seçim mitingiymiş gibi Partimizi ve genel başkanımızı Eleştirirken çuvaldızı önce kendilerine batırmalıdır.

15 Temmuzun siyasi Ayağı ve 15 temmuzun oluşmasındaki en büyük Etken AKP dir. Bunu Bütün Dünya Bilmektedir. Kendi Eksiklerini ve kendi açıklarını kapatmak kendilerini mağdur göstermek AKP nin 15 yıllık siyasi yaşam şeklidir.

Cumhuriyetin kurucu Partisi olan CHP ‘sini ve onun Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu Eleştirmek  ve olmayan Şeyleri Varmış Gibi göstererek halkın gözünü Boyamak Kimsenin haddi değildir.

Sayın İlçe Başkanının Yapmış olduğu Konuşmayı Kınıyor. Konunun Takdirini Halkımıza ve Kamuoyuna Bırakıyorum. Saygılarımla."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN