CHP EMET'TEN AFRİN OPERASYONUNA BAYRAKLI DESTEK

Afrin'de terör örgütlerine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Emet ilçesinde CHP ilçe teşkilatınca halka ve esnaflara Türk bayrağı dağıtılıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla  Emet ilçesinde CHP ilçe teşkilatınca halka ve esnaflara Türk bayrağı dağıtılıyor.

 

Ülkemize yönelik terör unsurlarını bertaraf etmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan operasyonun ardından tüm Türkiye tek yürek halinde Mehmetçiğe destek oluyor. Bu kapsamnda Emet Chp ilçe başkanlığıda ordumuza destek için bayrak kampanyaıs başlattı.

CHP Emet ilçe başkanı Fevzi Şen Afrin operasyonun destek için bayrak kampanyası başlattıklarını belirterek;”Afrinde devam eden operasyonda ordumuza askerlerimize destek için ilçe başkanlığı olarak  işyerlerine evlerine her vatandaşın bayrak asması için bayrak dağıtımına başladık. İlk bayrakları ilçe kaymakamımız  Hasan Çiçek ve belediye başkanımız Mustafa Koca’ya  taktim ettik .İlk etapta halkımıza ve esnafımıza  bayram dağıtımı erçekleştirirken, 23 Nisan 19 mayıs etkinliklerinde de öğrencilerimize bayrak dağıtacağız. Suriye sınırının teröristlerden temizlenmesi ve ülkemizi tehdit eder konumdan uzaklaşması en büyük hedefimiz ve temennimiz. Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, kahramanlarımızın en ufak bir zayiat vermeden zafer kazanmasını için dua ediyoruz.dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN