DERYA'NIN HAYATINDA DEĞİŞİM BAŞLADI

Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Derya ve ailesine hayırsever vatandaşlarımızın yardımları Emet belediyesince bugün ulaştırıldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesinin sosyal projelerinden birisi olan “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ ekiplerinin ev ziyaretlerinde Derya Altın isimli vatandaşımızın dramı tüm Emet’i duygulandırmıştı.Yerel ve genel basında büyük ilgi uyandıran haber  vatandaşlrımızıda harekete geçiriyor.

Sağlıklı bir hayat sürerken emet termal otellerinde çalışan, tesisin tanıtım broşürlerinde mankenlik yapan Derya Altın beynindeki ur nedeniyle zor günler yaşıyor. Emet belediyesi ekiplerinin ziyaretlerin de Kur’an okuyabilmek için tablet isteyen Derya’nın bu  talebi belediye başkanı Mustafa Koca tarafından derhal yerine getirilirken, ev ve aileyi ziyaretler devam ediyor.

Belediye başkanı Mustafa Koca tarafından da ziyaret edilen Derya ve ailesi için temin edilen ev eşyaları aileye  teslim edildi.

Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Derya ve ailesine hayırsever vatandaşlarımızın yardımları bugün ulaştırıldı.

Belediye başkanı Mustafa Koca derya’nın gerekli tedavileri için belediyece ilçe dışında hastanelere götürüleceğini ifade ederken;”İnşallah Derya kardeşimiz eski sağlığına kavuşur. Bizler bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Söz konusu hayır işleri oldğunda biran bile çekinmeyen değerli Emetli hemşehrilerimizin destekleri ile Derya kardeşimiz ve ailesinin yaşam koşullarını iyileştirmek için mücadele ediyoruz.

İlçemiz bahatlar köyümüzde yaşam mücadelesi veren ailemizin yalnız olmadığını,bizlerin belediye olarak,ilçemizin de halkımızla beraber yanlarında odluğumuzu gösterme gayretindeyiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah yüce rabbimizin izniylede Derya kardeşimiz eski sağlığına kavuşur “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN