KUR'ALAR ÇEKİLDİ,ATAMALAR NEDEN YAPILMIYOR?

Sağlık Bakanlığınca istifa sonrası dönüş kurasına başvuran 500 'e yakın personel boş olan kadrolara yerleşmelerine rağmen halen göreve başlatılmadı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Sağlık Bakanlığınca istifa sonrası dönüş kurasına başvuran 500 ‘e yakın personel boş olan kadrolara yerleşmelerine rağmen halen göreve başlatılmadı.

2016 yılı Mayıs ayından beri bekletilen ve mağdur duruma düşürülen sağlık personelleri için bakanlıktan açıklama dahi yapılmaması tepkilere neden oluyor.

İstifa sonrası dönüş kurasına başvuranlar  2016 yılı Mayıs ayından bu yana bekliyor. 2016/1, 2016/2 ve 2016/3 istifa sonrası dönüş kuralarında, 500'e yakın personel, boş olan kadrolara yerleşti ancak bu personel Mayıs ayından bu yana goreve başlatılmadı.

Kütahya’dan da atamam bekleyen  vatandaşlarımızın bulunduğu İstifa sonrası atamalardan aylar sonra atanan Kpss 2016/6 atamaları bile işe başlatıldığını belirten bazı atama bekleyen mağdurlar , atamaların yapılmadığı gibi bilgilendirme yapılmamasından da şikayetçiler.,

500’den fazla sağlık personeli bu konuda bakanlıktan açıklama kadar,mağduriyetin giderilmesi adına en kısa sürede atamam beklediklerini ifade ediyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN