DOMANİÇ CİNAYETİNDE SANIK ADLİYEDE Videolu

Domaniç İlçesi'nde 33 yaşındaki Saniye Demir'i boğazından bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki Emet Sarıayak köyünden Musa Y. adliyeye sevk edildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gazi Emet Gazetesi -

Domaniç İlçesi'nde sevgilisi olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Saniye Demir'i boğazından bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki  Emet Sarıayak köyünden Musa Y.adliyeye sevk edildi. Y., "Gönül ilişkimiz vardı. Ayrılmak istiyordu, ben de kabul etmedim" dedi.

Olay, dün  Domaniç İlçesi Kırık Köyü'ndeki bir manyezit maden işletmesinin mutfağında meydana geldi. Çeşmede aşçılık yapan ve bekar olan  Musa Y., işinden izin alarak eşinden ayrı yaşayan ve sevgilisi olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi Saniye Demir'in aşçılık yaptığı madene geldi. İddiaya göre  Musa Y., kendisinden ayrılmak isteyen Saniye Demir ile tartıştı. Musa Y.tartışmanın ardından Saniye Demir'i boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden otomobiline binerek kaçan  Musa Y.  Tavşanlı İlçesine bağlı  TunçbilekBeldesi yakınlarında jandarmalar tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan  Musa Y.'ın ifadesinde Saniye Demir'in eşinden ayrı yaşadığını, kendisiyle bir süredir ilişkisi olduğunu söyleyerek, "Gönül ilişkimiz vardı. Ayrılmak istiyordu, ben de kabul etmedim" dediği öğrenildi.Bu arada Saniye Demir'in işyerinde son günü olduğu öğrenildi.

Musa Y., sorgulamasının ardından jandarmalar tarafından bugün geniş güvenlik önlemleri altında  Tavşanlı Adliyesi'ne getirildi. Sanık adliyenin arka kapısından içeriye alınarak nöbetçi savcılığa götürüldü.Musa Y.   sorgusunun ardından Tvaşanlı cezaevine götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN