EGENİN EFELERİ ANKARA'NIN BAĞLARINDA

Egem Platformu tarafından düzenlenen 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri başladı.Bu yıl tanıtım günlerine Afyonkarahisar Valiliği ev sahipliği yapıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Egem Platformu tarafından düzenlenen 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri başladı.Bu yıl tanıtım günlerine Afyonkarahisar Valiliği ev sahipliği yapıyor.
Afyonkarahisar Valiliği ev sahipliğinde 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Etkinliğe Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Vural Kavuncu ile Ahmet Tan, bürokratlar, belediye başkanları, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Emet Belediyesince açılan stantlarda ilçemiz belediye,kaymakamlık, halk eğitim müdürlüğü, emko, yerli üretcilerimizden oluşan ekibimizde yoğun bir çalışmayla bölgemizi ve ilçemizi tanıtıyorlar.


EGE GELİŞİM PROJESİ HAZIRLANIYOR
Açılışta bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Egeli olmaktan gurur duyduğunu belirterek elinden geldiği kadar bölgeye hizmet etmek için gayret ettiğini söyledi. Bölgenin ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu dile getiren Eroğlu, İstiklal Harbi’nin de Ege bölgesinden başladığını anımsattı

Vali Ahmet Hamdi Nayir illerimizin tanıtıma olan ihtiyacından söz ederek, “Egemizin özel coğrafyasında yaşayan güzel insanlarımız sahip oldukları doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtmak ve tüm ülkeyle ve insanlıkla paylaşmak istemektedirler. Bu amaçla illerimizde merkezi yönetim, yerel yönetim, üniversite ve sivil toplum birlikteliğini sağlayarak çalışmaktayız. “       dedi. Bakan Eroğlu ve bürokratlar daha sonra Emet ilçemizin de standının bulunduğu fuar alanında Kütahya stantlarını dolaştılar.

Fuarın açıldığı gün akşamı ise Kütahya İlinden yetişenler derneği Ankara şube başkanı hemşehrimiz Nuri Uygun tarafından Kütahya heyetlerine bir yemek verildi.Gece fuara destek Verne kurumve kuruluşlara teşekkür edilirken, Uygun tarafından Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yada destekleri için plaket takdim edildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN