EĞİTİMCİLERDEN MANGALA TURNUVASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Öğretmenler arası Mangala Turnuvası öğretmenlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Öğretmenler arası Mangala Turnuvası öğretmenlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan turnuva İsviçre usulü ile oynandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa CÖRE katılımlarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Bu tarihi, milli zeka ve strateji oyunumuzun yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman AVCI Mangala Oyunu ve birçok zeka oyunu ile ilgili kursları okullarda açtıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Katılımcılar Turnuvanın koordinatörlüğünü yapan Esin Sarıkaya, Ebru Işık, Umut Işık, Mehmet Ali Sarıkaya ve Özgür Kaya'ya memnuiyetlerini belirttiler.
Dereceye girenler şu şekilde oldu. 
Mustafa Cöre İlçe Milli Eğitim Müdürü 5 puan
Veysi Yıldırım Emet ÇPAL Matematik Öğretmeni 4.5 Puan
Halil Süngü Yarış İlkokulu 4.5 Puan
Önümüzdeki günlerde de okullar arası Mangala festivalleri düzenlenecek olup bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin tehdit içeren sanal oyunlardan uzaklaşarak birlik beraberlik ve zekayı kullanmayı teşvik eden oyunların yaygınlaştırılması hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN