EMET AK PARTİ 3GÜNLÜK ANKARA TEMASLARI SONA ERDİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri 3 gündür Ankarada çeşitli bakanlıklarda Emet ile ilgili projelerin takibini yaparken,yeni projelerinide sunuyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan ve bazı yönetim kurulu üyeleri 3 gündür Ankarada çeşitli bakanlıklarda Emet ile ilgili projelerin takibini yaparken,yeni projelerinide sunuyor.

Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan yönetim kurulu temsilcileri ile birlikte gittiği Ankarada Kütahya Millevekilleri Prof.Dr. Vural Kavuncu,Ahmet Tan  ve Şükrü Nazlı ilede bir araya gelerek, çeşitli bakanlıklara ziyaretlerde bulundu.

            Doğan , Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı, Orman ve su işleri bakanlığı, Ekonomi bakanlığı nezdinde çalışmalar yürüttükleri ayrıca Etimaden  işletmeleri genel müdürlüğünüde ziyaret ettiklerini ifade etti.

            Başkan Doğan Emet’için devam eden projeleri yanında yeni projelerinide ilgililere sunarak Ankara nezdinde takiplerini gerçekleştirdiklerini ifade ederken,Sağlık bakanı Ahmet Demircan,Bakan yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen,Sağlık bakanlığı müsteşarı Eyüp Gümüş e ziyaret gerçekleştirerek yapımı devame den yeni hastanemizin ve mevcut hastanemizin kadrolarını ve tıbbi mazemelerinin donatımı konusunda gerekli girişimleri yaptıklarını ifade etti. Doğan, Ankara çalışmalarında kendilerine destke veren Milletvekilleri Kavuncu,Tan  ve Nazlı’ya teşekkür ederken,  bu tür ziyaretlerin sıkça devam edeceğini belirtti.

            Etimaden işletmeleri genel müdürü Serkan Keleşer’ide makamında ziyaret eden  heyet etimadenin ilçemizdeki yatırımları hakkında bilgi alırken, başkan Doğan  Ankara çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini, alınan sonuçlar ve çalışmaların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN