EMET AK PARTİ KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresi bugün Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresi bugün Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirildi.

            Ak parti İl başkanı Ali Çetinbaş, Ak parti il kadın kolları başkanı Ceyda Çetinerenler’inde katıldığı kongrede Ak parti Kadın kolları ilçe başkanlığına Hasibe Altınok seçildi.

            Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının  okunduğu kongrede konuşan Ak parti kadın kolları il başkanı Ceyda Çetinerenler Ak partinin 5 milyon kadın üye ile dünyanın en büyük kadın örgütü olduğuna dikkat çekerek;” İleride askere gönderecek bir oğlu olan anne olarak çocuklarımızın bizlerden daha iyi şartlarda ve daha güvenli ülkede yaşaması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz “dedi.

            Kongrede konuşan Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan Ak partide kongrelerinin diğer partilerde olduğu gibi kavga gürültü yapılan yerler değil, düğün,bayram havasında gerçekleşen birlikteliklerin zirve yaptığı kongreler olduğunu    ifade etti. Başkan Doğan;”Türkiye İslamın son okçu tepesi,Ak partide son okçular ordusudur.Çalınmadık kapı, okşanmadık yetim başı,girilmeyen ev,pazar,dinlenmedik söz bırakmayarak çalışmaya devam edecek  son okçu tepesinin neferleri olarak canla başla mücadele edeceğiz.Dünya siyasetine örnek, dosta güven,düşmana korku salan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan  ile güçlü Türkiye için yılmadan,yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz “dedi.

            Emet ilçesinin başkanlık sisteminde verdiği yüzde 74 destek  ile kendilerinin gurur kaynağı olduğunu ifade eden AK parti İl başkanı Ali Çetinbaş;” Gaziemetli kardeşlerimizin muhabbetleri,partimize ilgileri  hiçbir zaman değişmedi.Teşkilatımızla,kadın ve gençlik kollarımızla  daha çok mücadele ederek önümüzdeki seçimlerdede sandıkları Allahın izniyle patlatacağız. Yerel seçimlerdede sen ben kavgası yapmadan,Emete mahalle mahalle hizmet vermek için doğru bir hamle ile belediyeyide alacağız. Hedefimiz hep birlikte bir bütün olmak “dedi.         

            Başkanlığa seçilen Altınok kongrede yaptığı konuşmada yönetim kurulları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda çalışacakları sözünü verirken, Emet ak kadın kolları yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;”Hasibe Altınok, Özge Gülmez,Merve Yavuz, Ayşe Keskin,Meral Yüksel,Zübeyde Altındal,Fatma Demirayak,Ayşe Seven,Neziha Değirmenci,Aliye Gürel,Fatma Cansu,Emine Sönmez,Neslihan Türe,Şükran Cangür ve Ayşe Türker”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN