Emet Ak Partiden Tek Kişilik Protesto

Gazetemizde de daha önce yer alan Çavdarhisar-Emet yeni yol bağlantısında levha eksikliği konusunda Emet'te yapılan tek kişilik eylem ses getirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Gazetemizde de daha önce yer alan Çavdarhisar-Emet yeni yol bağlantısında levha eksikliği konusunda  Emet’te yapılan  tek kişilik eylem ses getirdi.

            Karayollarınca belirtilen yola  konulan levhalarda Emet ilçesinin adının bulunmaması, yeni yolda sıkıntı yaratıyordu. Yol ayrımında levha bulunmadığı için sürücüler  yanlış yola devam ediyorlardı. Bu konuda sürekli uyarılara rağmen karayollarınca levha çalışmalarının devam ettiği ve yeni levhaların tamamlandıktan sonra asılacağı belirtiliyordu.

            Bu durumda yaşanan gecikme üzerine Emet Ak parti ilçe yönetim kurulu üyesi İsmail Elmacı özel  iş makinası ile gittikleri yolda levhalara Emet yazısını ekledi. Elmacı birde video çekerek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medya da büyük ilgi gören levhaya Emet yazımında konuşan İsmail Elmacı;”Emet ilçemizin bir büyük sorununu daha çözdük.Defalarca dememize rağmen levhalara Emet yazdıramamıştık,gittik kendimiz yazdık.Bu sorunları biz çözeriz.Ama yolumuzu yaptıramayız,doktorlarımı getirtemeyiz. Bunun için dostlarımızın gayreti lazım.Dostlarımıza selam olsun.Emetin sorunlarını kısa zamanda çözme temennisiyle,hayırlı günler “dedi.

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN