EMET BELEDİYESPORDAN FUTBOL OKULU

Kısa bir süre önce hizmete giren Emetbelediyespor basketbol ve voleyboldan sonrada futboldada ilçemizde gençlere yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kısa bir süre önce hizmete giren Emetbelediyespor basketbol ve voleyboldan sonrada futboldada ilçemizde gençlere yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

            İzmir Altınordu futbol takımı ile anlaşan kulüp Altınordu futbulcu seçmelerine  gençlerimizin  katılımı için gerekli girişimleri yaparken, ilçede de futbol okulunu hayata geçiriyor.

            Emetbelediyespor kulübünce açılacak futbol okulunda 2006-2010  doğumlu çocuklarımızın kayıtları yapılırken  bir yıl boyunca hafta için idmanlarla çocuklarımız futbolda geleceğe hazırlanacaklar.

            2006-2010 doğumlu futbol oynamak isteyen çocuklarımız Emetbelediye spora gelerek kayıtlarını yaptırabilecekler. 

           Belediye başkanı Mustafa Koca günümüzde  bilgisayar, tablet,akıllı telefonlar gibi teknolojik gelişimin gençlerimizi ve çocuklarımızı sosyal faaliyetler ve spordan uzaklaştırdığına dikkat çekerek;”Belediyespor bünyesinde kurulan basketbol ve voleybol takımlarımız ile gençlerimiz ve öğrencilerimiz spora yönlendiriliyordu.200 den fazla genimize çeşitli sportif faaliyetlerde destek verilirken açılacak futbol okulumuzla da çocuklarımızın daha fazla spora yönelmelerine katkı sağlamak istiyoruz. “dedi.

            Çocuklarını kulübe kaydettirmek isteyen aileler belediyeye başvurabilecekken, grupların oluşumundan sonra Mart ayı içerisinde antrenmanlara başlanması planlanıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN