EMET CHP' EMET'TE MARKETLERDE MÜDÜR VAR,HASTANEDE YOK!'

Chp Emet ilçe başkanı Deniz Altınsoy cerrah,diş doktoru derken şimdide tayini çıkan aile hekimi, göreve halen başlamayan dahiliyeci sebebiyle Emet sağlık politikasını eleştirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Chp Emet ilçe başkanı Deniz Altınsoy cerrah,diş doktoru derken şimdide tayini çıkan aile hekimi, göreve halen başlamayan dahiliyeci sebebiyle Emet sağlık politikasını eleştirdi.

İlçeye tayin olan doktorların Emet’i atlama yeri olarak kullandığını belirten başkan Altınsoy şu ifadelere yer verdi;

“Geçtiğimiz yıllarda şahsım ve bölge milletvekillerimizin yoğun çabası neticesinde ilçemize kazandırılan doktorlarımız, daha senesi dolmadan birer birer elimizden uçmaya başladı. Emet ve Hisarcık ilçelerimizin kaderi bu mudur?

Kadere dur deme zamanı gelmedi mi? Artık her şeyi bir kenara bırakıp hangi siyasi görüşten olursa olsun kuru çekişmeleri terk etmeli. Emet’e, Emet’imize,geleceğimize sahip çıkmak zorunda değil miyiz?

Başta ilçemizde kaymakamımız yok. Hastanemizde doktor yok.Yollarımız zaten yok. Yeni hastane binamız bitecek diye sevinirken hastanede görev yapacak doktor yok. Genel cerrahi,diş,dahiliye ve aile hekimlerinin birden gitmesi Emet halkına reva mıdır? Şok markette ve A 101 ‘de bile müdür varken hastanemizde aylardır müdür yok. Tek neden siyasi kutuplaşma.

Artık yeter! Emet’te birlik olma zamanı. Emet’i başı boş,virane bir ilçe olmaktan çıkarmalıyız. Herkes taşın altına elini değil gövdesini koymalı. Bir an önce ivedilikle siyasi parti başkanları,sivil toplum kuruluşları,belediye başkanı bir araya gelip ilçemizin sıkıntılarını Ankara’da gerekli mercilere iletmeli ve çözümler bulmalıdır. Siyasi şovlarla,süslü laflarla kaybedecek zamanımız yoktur. Geleceğimiz olan çocuklarımız bile tehdit altındayken Emet’e sahip çıkmayacağız da ne zaman çıkacağız?. Şimdi birlik zamanı. Emet için yapılması gerekenler nezninde toplantı konuşma zamanı değil icraat zamanı.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN