EMET ESNAF ODASINDA NEFES NEFESE SEÇİM

3 adayın bulunduğu Emet esnaf odasının kongresinde 103 oy alan başkan Abdullah Ünal yeniden oda başkanlığına seçildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Esnaf odasının yapılan kongresinde  mevcut başkan Abdullah Ünal yeniden başkanlığa seçildi.

            Esnaf odaları birliği Kütahya il başkanı İbrahim Yiğit’in de katıldığı kongrede seçim heyecanlı bir sonuç doğurdu. Sayım anında 3 adayın birbirine yakın oylar alması, son zarflara kadar heyecanı diri tuttu.

            408 Üyesi bulunan esnaf odasında 297 kişi oy kullanırken 11 oy geçersiz sayıldı. Kullanılan 286 oyun 103’ünü alan Abdullah Ünal yeniden Emet esnaf odası başkanlığına seçildi. Uzun yıllar odada genel sekreterlik görevinde bulunan Tahsin Dağdeviren yer yer öne geçtiği sayımlarda 98 oyla 2. sırada kaldı. 3. Aday Ramazan Seval’de 85 oy alınca oylar birbirine çok yakın olarak gerçekleşti.

            Kongre sonrası basın açıklaması yapan Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal;”Yapılan kongremizin Emet esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum.Seçim sonuçlarından çıkarılacak çok dersler var.İnsanların hyatında 3 önemli dönem noktaları vardır. Birincisi mutlu günleri,ikincisi hüzünlü günleri,üçüncü oalrak ta bu tür toplumda ön plana çıktıkları seçimlerdir.4 yıldır arkadaşlarımla beraber ilçemizin kalkınması adın çok cidid çalışmalar içersine girdik.Esnaflarımıza hizmet adına yola çıkan aday arkadaşlarımızın aldıkları oylar bizlerin hizmet anlayışını dahada artıracaktır.Destek olan olmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Hatalarımız neyse telefi etme yoluna gideceğiz. Daha öncede olduğu gibi gece gündüz ilçemizin kalkınması adına hummalı bir çalışma içerisindeydik. Aynı heyecanla devam edeceğiz. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN