EMET HALK EĞİTİMDE HARMAN ZAMANI VİDEOLU

Emet halk eğitim merkez müdürlüğünün yıl sonu sergisi göz kamaştırdı…

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet halk eğitim merkez müdürlüğünün yıl sonu sergisi göz kamaştırdı… 2016-2017 yılı eğitim yılında çeşitli branşlarda açılan kurslarda kursiyerlerin ürünlerinden oluşan Halk eğitim yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

            Emet halk eğitim merkez müdürlüğünde yapılan açılışa,Garnizon kumtanı Murat Kılıçaslan,Emniyet müdürü Gökhan Yıldırım, Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri,daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

            Açılış konuşmasını yapan Halk eğitim müdürü Süleyman Avcı  yıl içinde açılan 135 kursta toplamda 3949 vatandaşın kurslardan faydalandığını söyledi.Özellikle istihdama yönelik kurslar açmak istediklerini ifade eden müdür Avcı;” Eğitiminin her alanında açtığımız kurslarımızla halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz.Merkez ve köylerimizde  bayanlarımız için açılan dikiş,nakış el sanatları kursları ile hem eğitim almalarını hemde aile bütçelerine katkı sağlamalarına imkan tanıyoruz. Halk eğitim olarka istihdamı artırmaya yönelik kurslar, işkur işbirliği ile girişimci eğitimleri,öğrencilerimiz için çeşitli eğitim kursları,gençlerimiz için halk oyunları,müzik eğitim kursları, kılıçkalkan oyu nkursları, yine gençlerimiz için çeşitli spor branşalrında kurslar açarak hizmet veriyoruz” dedi.

            Müdür Avcı Emet sakatlar derneği ile işbirliğine giderek engelli  vatandaşlarımız için kurslar,polis özel hareket ve astsubaylık kursları açmayı planladıklarını belirtti.

            Daha sonra kursun protokolce kursun açılışı yapıldı. Sergide kursiyerlerin yıl içinde ürettikleri eserler sergilendi.Her zaman olduğu gibi serginin en gözde  eserleri, ağır işlemeli yöresel  kıyafetler oldu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN