EMET HALKININ MİSAFİRPERVERLİĞİ BENİ ETKİLEDİ

Kurt kapanı filminde rol alan ünlü oyuncu Yusuf Atala daha önce geldiği Emet ilçesinde halkın ilgisinden memnun olduğunu, bununda filmin Emette çekilmesinde etkili olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet termal resort Emeti Hatun Salonunda düzenlenen basın toplantısınd akonuşan ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala,Emet ilçesine daha öncede geldiğini,ve ileçenin adını termal kaynak zenginliği ile tanıdığını söyledi.

Emet'in tanıtımı için bu filimn çok etkili olacağını ifade eden Atala şunları söyledi;" “On gündür çekimler için Emet’teyiz, Emet’in adını birden farklı  şifalı termal sularının bulunması ile duymuştum. Hatta bir çok ülkede doktorlar tarafından tavsiye edildiğini de duymuştum. Bunun için Emet ilçesine geldim. Geldiğimde de burada insanların misafirperverlikleri beni etkiledi. Bende bir dahaki ziyaretimi yönetmen arkadaşım Yüksel Yöntem ile birlikte yaptım. Beraber burada güzel bir film yapılabileceğini konuştuk. Şimdide “Kurt Kapanı” filmimiz için buradayız.” Açıklamasında bulundu.

Kurt Kapanı filminin ,Emet ilçesinin tanıtımı açısından çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Emet Termal Resort müdür vekili Ramazan Sezer, toplantı sonunda film yönetmeni Yüksel Torun’a çini tabak takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN