EMET ORMANDAN 2016 YILINDA 21 MİLYON TL ÖDEME

Emet Orman işletmesince bir yıl içinde 21 milyon tl ödeme yapalırken bu paranın 11.5 milyon tl'si Emet,Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerine aktarıldığını belirtti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Emet Orman işletmesinin bir yıl içinde 21 milyon tl ödeme yaparken bu paranın 11.5 milyon tl’sinin Emet,Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerine aktarıldığını belirtti.

Refrandum çalışmaları kapsamında Emet2te bulunan Kavuncu’nun konu ile ilgili açıklamaları şöyle;

“AK Parti Emet İlçe Başkanımız Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Emet Orman İşletme Müdürlüğümüze bağlı Depo Yetkilileri ve işçilerimizi ziyaret ederek referandum süreci ve başkanlık sistemi ile ilgili bilgi aktarımında bulunduk. Orman İşletme Şefliğimizin çalışmaları hakkında önemli bilgiler aldık. İşletme şefliğimiz 2016 yılında köylülerimizin orman çalışmalarını desteklemek ve üretim çalışmalarını desteklemek üzere 21 Milyon TL ödeme yapmış. Bu paranın 11,5 Milyon TL si Emet, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerimizin köylülerine gençleştirme, rehabilite ve ağaçlandırma çalışmaları karşılığında ödenmiş. Ayrıca 2016 yılı ORKÖY Kredileri kapsamında üreticilerimize 665 Bin TL katkı verilmiş. İşletme şefliğimizin bu başarılı ve özendirici çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kaynakların arttırılması çalışmaları için bizde Bakanlık nezdinde taleplerinizi yakından takip ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN