EMET'TE HERKES BİR KÜPÜ SIRTLANMIŞ YARIŞIYOR

AK Parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş , AK Parti kongre sürecini Emet aday sayı çokluğunu,gazetemiz yazarlarından Mehmet Saka'ya değerlendirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

“Dağdan indim hoppadak hanım oldum şıppadak” sözlerinin arkasında olduğunu belirten başarılı il başkanı Çetinbaş ; “Diyelim ki bugünden itibaren ülkemizde bütün sosyal medya hesapları kapatıldı. İşte o an insanlar ellerinde ne kaldı bir baksınlar. İnsanların o an ellerinde kalan o insanın gerçek ağırlığıdır.”dedi.

TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA YÜZÜ OLUR

AK Parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş, son günlerde en çok konuşulan konuların başında gelen “Dağdan indim hoppadak hanım oldum şıppadak” sözlerinizden dolayı pişmanmısınız ?  Yanlış mı anlaşıldınız? Sorularını içtenlikle cevapladı. Bu sözler ile ne köylü halkını hakir gördüğünü, nede kadınlar ile alakalı algı operasyonu yaptığını belirten Çetinbaş; Sözlerimin arkasındayım.“Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” Yani bir işte emek sarf etti iseniz o kurumun başına geçer ve taçlandırılırsınız.”diye konuştu.

ART NİYET SATIN ALMAK ACİZ KİŞİNİN İŞİDİR!

Sadece kurumsal kimliği olan, belirli seviyede iş yapan kişilerin sosyal medya hesaplarını takip ettiğini belirten AK Parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş ; “Sözlerimin arkasındayım, ne anladıklarını bilmiyorum. Kurumsal kimliği olan, belirli seviyede iş yapan kişilerin sosyal medya hesaplarını elbette takip ediyorum. Örnek vermek gerekirse, Basın mensuplarını, iş adamlarını, siyasileri takip ediyorum. Konuşmalarımı medya bütün açıklığı ile ortaya koydu. Buradan art niyet satın almak aciz kişinin işidir. Herkes sözün ne anlama geldiğini iyi bilmektedir. “Dağdan indim hoppadak hanım oldum şıppadak” sözü ile ne köylü halkını hakir görüyoruz. Nede kadınlar ile alakalı algı operasyonu yapıyoruz. Biz şunu demek istiyoruz. “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” Yani bir işte emek sarf etti iseniz o kurumun başına geçer ve taçlandırılırsınız. Bunu derken sadece AK Parti’de siyaset yapmış demiyorum, yani siyaseti bilen tüm siyasiler için geçerlidir. Gazeteci olmayan bir kişi gazeteciler cemiyeti başkanı olabilir mi? Siyasetçi olmayan bir kişi de iktidar partisinin il başkanı olamaz. Benim demek istediğim budur. Alınanlar olmuşsa da ben ne yapayım. Ben doğru tespit ortaya koydum. Kütahya halkı başımın tacıdır gönlümün içidir. Bu sözle kimseyi eleştirmedim. Bana basın mensupları orada soru sordu bende söyledim. Bugün de sorsalar yine aynı şeyi söylerim. Birileri eleştirdi diye sözümü geri alamam, kimseye hakaret etmedim, kimseyi hakir görmedim ki alayım. Sosyal medyayı kapatın ,diyelim ki bugünden itibaren hiçbir sosyal medya hesabı yok. Sonra elinde ne kaldı bak! İşte o insanın elinde kalan o insanın ağırlığıdır.”dedi.

BAŞKANLIKLARDA DEĞİŞİKLİKLER OLACAK!

AK Parti’de yapılan kongreler hakkında da bilgiler veren AK Parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş, 81 ilde olduğu gibi Kütahya’da da kongre sürecinin başladığını, Ağustos ayı sonunda başlayarak, Kasım ayı ortasına kadar bütün ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu dönemi yeni atılım ve değişim dönemi olarak belirttiğine vurgu yapan Çetinbaş ; 81 İlimizde olduğu gibi Kütahya’da da kongre sürecimiz başladı. İnşallah bu kongre sürecimizi büyük kongre ile taçlandıracağız. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız bu dönemi yeni atılım ve değişim dönemi olarak belirtiyor. Bu nedenle de elimizden gelen bütün gayreti göstererek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu güne kadar nüfusu 5 binin altında olan belde teşkilat başkanlarımızı atadık. 5 binin üzerinde olan Tunçbilek teşkilatımızın kongresini gerçekletirdik. On üç ilçemizde delege seçimlerini tamamladık ve Ağustos sonu itibariyle de genel merkezimizin ortaya koyduğu takvim çerçevesinde ilçe kongrelerimizi yapacağız. Kasım ortasına kadar kongrelerimizi tamamlamış olacağız. En büyük duamız hata etmemektir. İnşallah bulunduğu ilçede kendi yöresine en iyi hizmeti edecek, halkla en iyi iç içe olacak, halk arasında en çok kabul görecek kardeşlerimiz ilçe başkanı olarak görev alacaktır. Bu süreçte belirli başkanlıklarda değişiklik olacak, yönetim kurullarında değişiklikler olacak. Bazı başkanlarımızda göreve devam edecektir. Bu siyasetin doğasında vardır. İnşallah bütün kongrelerimizi hayır ile neticelendireceğiz.”diye konuştu.

EMET'TE HERKES BİR KÜPÜ YÜKLENMİŞ YARIŞIYOR

KAMUDA ÇALIŞANLAR BAŞKAN OLMAYACAK!

Emet ilçesinde, kongre öncesi aday adaylarının çokluğunun sorulması üzerine AK Parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş, bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emet ilçemizde 15’in üzerinde aday olması siyasi partimizin gücünü göstermektedir. Diyen Çetinbaş ; “Emet bölgesinde çok sevilen bir partiyiz. Emet’te herkes sırtına bir küpü yüklemiş, ben hizmet edeceğim diyerek birbiri ile yarışır hale gelmiştir. Bu sevindirici bir şeydir.”dedi. Kamu çalışanlarının aday adaylığını da değerlendiren Çetinbaş ; “Kanun gereği kamuda çalışan işçiler ve sözleşmeli personeller için siyaset yasağı yoktur. Siyasi partimizde de görev alabilirler. Ancak bizim ve genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu uygulama gereği, kamuda çalışan kardeşlerimizin teşkilat başkanı olmasına bizler müsaade etmiyoruz. Ama istiyorlarsa talip olabilirler.”açıklamasını yaptı.

KILIÇDAROĞLU MAKAMININ DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya’daki açıklamaları hakkında konuşan Ali Çetinbaş, “Kılıçdaroğlu bir ana muhalefet liderinin kesinlikle yapmaması gereken çok büyük hata ortaya koymuştur.”dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu konuşma ile ne gibi fayda sağladığını merak ediyorum diyen Çetinbaş ; “Başbakanımız ve hükümet sözcümüz Kılıçdaroğlu’na gereken cevabı verdiler. Almanya’da kendi ülkesini kötüleyerek mülakat veren bir genel başkan buradan nasıl bir fayda edecek çok merak ediyorum.  Burada ortaya koyduğu kötü Türkiye portresi ile Almanya’dan ne gelir sağlayacak,  turistleri mi engellemeye çalışır, o ülke iş adamlarının ülkemize yatırım yapmasını mı engellemeye çalışır? Bunlardan ne gibi fayda sağlayacak bilmiyorum. Demek ki  Kıılıçdaroğlu makamının keyfinin derdine düşmüştür. Halk bunu görür ve cezasını keser. İçeride muhalefet edebilirisiniz. Yani muhalefet partisini temsil eden siyasiler burada bana muhalefet edebilir. Ama Kütahya derdine, Kütahya’ya faydalı olduğunu bilmelerine rağmen muhalefet etmeleri abesle iştigaldir. Bunu ülke çapında maalesef Kılıçdaroğlu göstermiştir.”dedi.

KÜTAHYA İÇİN HERKESLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği istişarede toplantısında konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, “Türkiye yüzde üç büyürken, Kütahya yüzde dört büyüdü.” Açıklamaları hakkında sorulan soruyu cevaplayan Çetinbaş  ; “ Yaşam kalitesi endeksinden tutun, istihdamın nüfusa göre artması gibi tüm verilere göre Kütahya’mızda büyüme Türkiye ortalamasının üzerinde arttı. Belki sosyal medyada yayınlanan algı operasyonu yapılan verilerde farklı görülebilir. Ama bu gerçeği değiştirmez. Ben Kütahya’yı çok seviyorum ve hep olumlu yönlerine bakıyorum. Ticaret Odası toplantısında bizlere gösterilen değerler, merkez bankası verilerine göre hazırlanmış resmi sonuçlardır. Kütahya’mızı daha iyi yerle taşımak için hep birlikte gayret edeceğiz. Rifat Hisarcıkoğlu’nun Kütahya’da bulunan bütün odalarla birlikte yapmış olduğu istişare toplantısını kıymetli ve çok önemli buluyorum. Bu nedenle Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Kütahya Ticaret Odası Başkanı Nafi Güral’a Kütahya Ak Parti teşkilatı olarak şükranlarımı sunuyorum. Kütahya’nın gelişimi adına herkesle iş birliği yapmaya, desteklemeye hazır olduğumuzu sizlerin aracılığı ile yeniden ifade etmek istiyorum.” Diye konuştu.

röportaj Mehmet SAKA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN