EMET VE HİSARCIK ASİT TANKERLERİ İÇİN AYAKTA

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği organziasyonunda bir araya gelen iki ilçe parti başkanları,stk başkanları ortak bir basın açıklaması yaptılar.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Tavşanlı karayolunda asit tankerinin yaklaşık  10 km sızıntı yapmasının ardından  meydana gelen kazalarda 4 kişinin yaralanması bölgeyi ayağa kaldırdı.

            Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği organizasyonunda Emet ve Hisarcık ilçeleri parti ve stk başkanları  kazanın meydana geldiği Köprücek köyünde ortak basın açıklaması yaptılar.

            Çok sayıda vatandaşında katıldığı basın açıklaması Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı,Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı,İyi parti Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu, Hisarcık ilçe başkanı Ramazan Tunçel,MHP Emet ve Hisarcık ilçe başkanları,Emet ve Hisarcık Chp ilçe yönetim kurulu temsilcileri, Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,Taşıyıcılar koop. Başkanı İbrahim Erdoğan,Şoförler odası başkanı Ahmet Kaymak,Ziraat odası başkanı Sami Yüksel, Hisarcık Taşıyıcılar Kooperatifi . başkanı Naim Şahin ve Emet ve Hisarcıktan çok sayıda vatandaş katıldı.

            Yoğun güvenlik tedbiri alınan yolda, basın açıklaması yapan Dayanışma derneği başkanı İsmail Elmacı, dünya bor rezervinin yarısını elinde bulunduran bölgenin yapılmayan yollar nedeniyle asit kazalarına sahne olmasının kaderleri olmadığını belirterek;” Ak parti hükümetimizin en iyi icraatlarından birisi yoldur.Türkiyemizin dört bir yanında çağımıza uygun yollar yapan iktidarımızdan talebimiz, yıllardır çözülemeyen sadece 45 km olan Emet-Tavşanlı yolunun çağımıza uygun yapılmasını  istiyoruz.  Asit tankerleri nedeniyle yoğun araç trafiği olan yolumuzun biran önce yapılmasını talep ediyoruz. Memleket olarak ”

            Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı " Gerekirse  yolları kapatır,sesimizi duyururuz", Esnaf odaıs başkanı Abdullah Ünal;"Artık yeer",Şoförler odası başkanı "Bıçak kemiğe dayanmadı,kesti" Tşıyıcılar koop.başkanı İbrahim Erdoğan;"Araçlrımız,vatandaşlarımız zarar görüyor" Ziraat odası başkaın Sami Yüksel;" Asit tnakerler topraklarımzıa vuruyor" Kefalet koop başkanı A.Kadir Ekmekçioğlu;"15 yıldır bekliyoruz"  Hisarcık Mhp İlçe başkanı Mehmet İşleyen,İYİ parti Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu, Hisarcık ilçe başkanı Ramazan Tunçel  artık yeter dediler. VİDEOLARI  BU AKŞMA GAZİEMET FACEBOOK SAYFAMIZDA...

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN