EMETLİ İŞÇİLER BUGÜN ASKERLERİMİZ İÇİN ÇALIŞTILAR

Emet te Emmar orman ürünleri fabrikasında çalışan 24 işçi bugünkü yevmiyelerini Mehmetçik vakfına bağışlayarak,askerlerimize destek verdiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde 24 çalışanı ile  kerestecilik alanında faaliyet gösteren Emmar şirketinin tüm çalışanları Bİi günlük yevmiyelerini Mehmetçik vakfına bağışladılar. İşçilerin aldıkları kararı kendilerine iletmeleri ile duygulandıklarını ifade eden Emmar genel müdürü Abdullah Ünal kendilerininde atölyelerinin bugünkü üretimlerinin tamamını Mehmetçik vakfına bağışlayacaklarını ifade etti.

            Türk silahlı kuvvetlerimizin Afrin operasyonu devam ederken, Emetli işçilerden askerlerimize destek geldi. Emet Köprücek köyünde faaliyet gösteren Emmar da çalışan 24 işçi bir günlük yevmiyelerini Mehmetçik vakfına bağışladılar.

            Aynı zamanda Emet esnaf odası başkanlığı görevinde de bulunan Emmar genel müdürü Abdullah Ünal ülkemizin hassas dönemlerden geçtiği bu günde işçilerinin davranışlarının kendilerini duygulandırdığını belirterek şunları söyledi;” 9 gündür ordumuzun verdiği mücadele karşısında işçilerimizde ordumuzun ve devletimizin yanında olduklarını göstermek için böyle bir karar almışlar. Bizlerde bu anlamlı davranışa duyarsız kalamazdık.Bugün işletmemizin gelirini Mehmetçik vakfımıza bağışladık.Her zaman devletimiz ve ordumuzun yanındayız.Bir talmatları ile yarın asker olmayada hazırız “dedi.

            İşletme usta başı Halil Gümüş te işçi arkadaşları ile bereber bu kararı aldıklarını belirterek;” Bizler için cephede savaşan askerlerimizin yanında olduğumuz göstermek istedik. Bugün iş arkadaşlarımla beraber askerlerimiz için çalışıyoruz “dedi.

            İşçiler topluca askerlerimiz içni dua edip,şehitlerimiz için okuduktan sonra yevmiyelerini Mehmetçik vakfına bağışlamak üzere atölyede işbaşı yaptılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN