EMET'TE YENİ YILIN İLK ŞİRKETİ EM-MAR KURULDU

AS inşaat ve Gedikoğlu çözüm merkezi ile Emet esanf odası öncülüğünde yeni kurulan EM-MAR(Emet Marmara A.Ş) faaliyetlerine başlıyor.

PAYLAŞ

Emet yeni sanayi sitesini yapan AS inşaat ve Gedikoğlu çözüm merkezi ile Emet esanf odası öncülüğünde yeni kurulan EM-MAR(Emet Marmara A.Ş) faaliyetlerine başlıyor.
Hafta sonu ilçemiz öğretmenevinde şirket yöneticileri,belediye başkanı Mustafa Koca, STK başkanları ve esnaflarımız ile bir araya geldi.
Toplantıda açılış konşumasını yapan İşadamı Zeki Gedikoğlu kurulan şirketle Emet ilçesinin başta orman ve bor zenginlikleri olak üzere mevcut kaynaklarının etkin üretimi, satışı vb. konularda katılımcıları bilgilendirdi. Başlangıçta orman ürünlerine dayalı büyük bir kereste fabrikası kurmayan şirket, yıllardır Emet’te söz konusu edilen palet üretimide gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Gedikoğlu, kurulacak fabrikanın sadece Emet ve Kütahya bölgesine satış ve pazarlama yapmasının işletmenin büyümesi adına yterli gelmeyeceğini belirterek hedeflerinin Marmara bölgesinde etkin bir satış ve pazarlama gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Emet ilçesinde 87 adet sanayi dükkanı yapımı ile başladıkları işlerinde yörenin zenginliğini ,insanların samimiyeti,ve müteşebbis ruhunun uyarılmasının beklendiğini gözlemlediklerini ifade eden Gedikoğlu;” Maden bölgesi Emet’te oğlumu kızımı Emetbora taşerona işe koyalım gibi bir zihniyet, insanımızın kendine ve bölgesine ihanettir. Alınan ücretleri gençlerimiz pazarda yumurta satarak bile kazanabilirler. Yöremizde müteşebbis ruhunu canlandırarak, mevcut kaynakalrı en iyi şekilde değerlendirip,ekonomiye ve dolayısı ile bölgemize kazandırmalıyız “dedi.
Belediye başkanı Mustafa Koca da yerel yönetim olarak ilçeye yatırım yapmaya gelenlere kapılarının daima açık olduğunu beyanla;” İlçemize yatrım için gelenlere diyoruzki, iş kurmanızda öz kardeşiniz size ne kadar yardımcı olursa bizlerde o yardımı yapmaya hazırız.Yeterki bölgemizde yatrım yapın,istihdama katkı sağlayın.Yerel yönetim olarak bizlerde özellikle termal konusunda ciddi atılımalr içindeyiz. Mevcut sıcak su kaynaklarımızın 50 yılık haritasını ve rezervini çıkarıyoruz. Bu çalışmalar tamamlanınca da termal turizm adına yatırımcılarımıza imkanlar sunabileceğiz “dedi.
Emet Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal’da AS AŞ ve Gedikoğlu çözüm ortaklığı ile girişilen yeni sanayi dükkanları yapımının birlikte bir şeyler yapabilme adına büyük önem arz ettiğini belirterek;” İlçemizde birlikte bir şeyler yapabilme adına önemli bir adım attık.Sanayi dükkanlarımızdan çok, esnaflar olarak biraya gelerek ortak bir yatırım yapabilmek gelecek için bize umut verdi. Emetimizin zenginliğini insanlarımızın refahına yönlendirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN