EMYODA GURUR GÜNÜ

Emet Meslek yüksekokulu mezuniyet ve kep atma töreni gerçekleştirildi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Meslek yüksekokulu mezuniyet  ve kep atma töreni gerçekleştirildi.

            Emet Meslek yüksek okulunda gerçekleştirilen törenlere belediye başkanı Mustafa Koca,Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan,Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım,Emetbor işletme müdürü Metin Aslan, ilçemiz oda başkanları,daire müdürleri, öğrenciler,öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını   okul müdürü Yrd.Doç.Dr Hasan Bircan yaptı. Bircan  protokol ve basın mensupları, iki yıl önce kendilerine emanet ettikleri çocuklarının bugün mezuniyet törenlerine katılan ailelerine katılımları için teşekkür ederke başladığı konuşmasında şunları ifade etti;

            “Bizler hep birlikte bir aileyiz. Sizleri daima evlatlarımız olarak gördük, hocalarımız ile birlikte sizleri geleceğe hazırlamak için çaba sarfettik.Kaliteli eğitim vererek gelecek kariyerinizde sizleri farklı kılmak için elimizden geleni yaptık.İnanıyorumki aldığınız eğitim sizleri farklı kılacak.Eğitim sadece okul hayatı ile sınırlı değildir,ömür boyu devam eder.Sürekli kendinizi yenileyin. Vatanımızı,bayrağımızı,milletimizi seviniz.Milli ve manevi değerlerine bağlı birer vatan evladı olunuz.Yolunuz,bahtınız,aklınız ve ufkunuz açık olsun “dedi.

            Törenlerde konuşan belediye başkanı Mustafa Koca’da Emet belediyesi olarak  gençlerimizin Emet ilçesinde rahat bir eğitim görebilmeleri için üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek;” Şuan okuduğunuz binamız Emet belediyemiz ve halkımız ile birlikte sizlerin  daha iyi şartlarda eğitim görebilmeniz için yapılmıştır. Belediyemizce bu yılın başında bitirilen kafeteryamızda rektörlüğümüze devredildi. Hükümetimizin destekleri ile KYK yurdumuzda en kısa sürede hayata geçecek. Sizlerin her birini lçemizin kültür elçileri görüyoruz. Yaşamınız boyunca hayatınızın en güzel yıllarının geçtiği ilçemizi unutmayınız.Sizlere her zaman kapılarımız açık. Ailelerinizle birlikte sağlıklı mutlu ve başarı dolu günler diliyorum “dedi.

            Okul birincisi Çocuk gelişimi bölümü birincisi Tuğba Gezer’in konşumasının ardından  üniversite folklör ekibinin gösterisi sunuldu.Mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunduğu ve bölimlerinde ilk 3’e giren öğrencilere plaket ve belgelerinin verildiği törenler kep atma töreni ve geleneksel mezuniyet pilavı ikramı ile sona erdi.

            Çocuk geişimi bölümünde okul birincisi Tuğba Gezer, İkincisi Hatice Durgu,,üçüncüsü  Gizem Sazak olurken; Dış ticaret bölümünde birinci  Funda Aydoğdu,ikinci Ayşen Karadeni üçüncü ise Ramazan Düz oldu.

            Kimya teknolojisi bölümüde okul birincisi Enes Bakraç,ikincisi Mumahhet Ağaç,üçüncüsü Seher Sakallıoğlu  olurken;Maliye bölümünde birinci Mustafa Çelen,ikincisi Dilek Mertoğlu üçüncü Ummuhan Yiğit oldu.

            Sağlık kurumları ölümü birincisi Havvanur Yıldırım ve Firdevs Şule,ikincisi Canan Gökçen olurken; Turizm ve otel işletmeciliği birincisi Sultan Pınar,ikincisi Serhat Gökçen  üçüncüsü Recep Can Parlar oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN