Emet Anadolu Imam Hatip Lisesi Haberleri

Emet Anadolu Imam Hatip Lisesi Haberleri

Üniversite hayalleri için tatil değil kamp yaptılar

Emet Anadolu Lisesi ve Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yarıyıl tatilinin 13 gününde 98 öğrencinin katılımıyla tam esaslı üniversite hazırlık kampı gerçekleştirildi.

Öğrencilerin elindeki meyve çekirdekleri Emet’te toprakla buluştu

Emet ilçesindeki Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "ÇEDES (Çevreme Duyarlım Değerlerime Sahip Çıkıyorum)" programı kapsamında bir etkinliğe katıldı. Emet ilçesinde gerçekleşen bu etkinlikte öğrenciler, meyve çekirdeklerini doğaya gömerek geleceğe katkı sağladılar.

Emet Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere trafik eğitimi düzenlendi.

Emet Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere trafik eğitimi düzenlendi

ÖĞRENCİ VELİSİNİ OKULA ÇAĞIRMAYA SON

Emet ilçesinde Anadolu İmam Hatip lisesi idareci ve müdürleri, alışılagelmişni dışında veliyi okula çağırmak yerine, veliyi evlerinde ziyaret ederek öğrencinin gelişimini birlikte takip ediyorlar.

EMET ANADOLU İHL'DE İLK BİLİM FUARI

TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında, Emet Anadolu İmam Hatip Lisesinde ilk kez gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü.

EMET ANADOLU İHL KÜTAHYADA SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Emet Anadolu İmam hatip lisesi hutbe okum ayarışmasında il üçüncülüğü, tiyatro yarışmasında ise il 2. si oldu.

EMET ANADOLU İHL’DEN AFRİNE DUALI DESTEK

Emet Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Çanakkale ve Afrin şehitleri için okudukları hatimin duasını Emet jandarma komutanlığında askerlerle birlikte gerçekleştirdi.

KUR’AN VE EZAN OKUMA YARIŞMASINDA EV SAHİBİ EMET’Tİ

Kütahya AİHL arası Hafızlık,Ezan ve K Kerim ı güzel okuma yarışmaları Emet Termal Otelde yapıldı.

EMET ANADOLU İHL'DEN BU YILDA BİR HUKUK ÖĞRENCİSİ

LYS tercih ve yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklanırken,geçen yıl bbir öğrencisini Hukuku fakültesine göndermeyi başaran Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yılda aynı başarıyı gösterdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN TEBESSÜM ETTİREN PROJE

Aslen Domaniçli olan ve 2014 yılında Emet Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyat bölümünde okuyan Enes Tutuk’un projesi ses getirdi

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR

Emet ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından ‘’Engelli Olmak İyiliğe Engel Değildir’’ etkinliği düzenlendi.