Emet Gençlik Merkezi Haberleri

Emet Gençlik Merkezi Haberleri

Tütünsüz Bir Hayata Dikkat Çekmek İçin Fidan Diktiler

Emet toplum sağlığı merkezince “31 Mayıs Dünya tütünsüz günü” programları kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Eti Maden Gençlik Merkezi Gençlerin 2. Adresi Oluyor

Emet ilçesine Eti Maden işletmeleri genel müdürlüğünce kazandırılan Gençlik merkezi gençlerin yeni buluşma alanı oluyor.

Gençlik Merkezini Gençler Yeşertecek

Emet Gençlik ve Spor müdürlüğü ve Türkiye Gençlik STK’ları platformu,tamamlanmak üzere olan Emet Gençlik merkezinde fidan dikti.

Gençlik Merkezine Şehidimizin İsminin Verilmesi Talep Ediliyor

Emet ilçesi bugün şehidini ebediyete uğurlarken,sosyal medyada başlatılan kampanyalarla şehidin isminin yaşatılmasını talep ediyorlar.

Emet Gençlik Merkezi Büyük Bir Kazanım

Emet ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek, yapımı devam eden Gençlik Merkezi Binası inşaatını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bildi aldı.

Gazi Emet Gençlik Merkezi Yapımı Başladı

Eti Maden İşletmeleri destekleri ile Gençlik ve Spor bakanlığınca ilçemize yapılacak olan Gençlik merkezi hafriyat çalışmaları başladı.

Gazi Emet Gençlik Merkezi Yapımı Es İnşaatta

Eti Maden işletmeleri desteğiyle ilçemize yapılacak olan Gençlik merkezinin yapılan ihalesinin değerlendirme süreci sona ererken, ihaleyi Es İnşaat Anonim şirketinin aldığı öğrenildi

VE EMET GENÇLİK MERKEZİ 27 KASIMDA İHALEDE

Emet gençlik merkezinin 27 Kasım 2019 tarihinde yapılacak ihalesi Ekapta yayınlandı.

EMET GENÇLİK MERKEZİ YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Eti Maden genel müdürlüğü destekleri ile yapılacak olan Emet gençlik merkezi yapım ihalesinin Kasım ayında gerçekleştirileceği açıklandı.

EMET VE HİSARCIK GENÇLİK MERKEZLERİ BU YIL BAŞLAYACAK MI?

Etimaden işletmeleri genel müdürlüğünce Emet ve Hisarcık ilçelerine yapılmasına karar veri len Gençlik merkezileri yapımlarına bu sene başlanması bekleniyor.

EMET VE HİSARCIK GENÇLİK MERKEZLERİNE 11 MİLYON TL BAKANLIKÇA ONAYLANDI

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Emet ve Hisarcık ilçelerine yapılacak gençlik merkezlerinin 11 milyon tl ödeneğinin genel müdürlük ve bakanlıkça onaylandığını açıkladı.

EMET GENÇLİK MERKEZİNİ BEKLİYOR

Bir süredir Emet ilçesinde gençlik merkezi yapımı için yer arayışları sürerken,Emetbor işletmesinin Emet ve Hisarcık ilçelerine birer okul yapma talebi işin yönünü değiştirdi

EMET GENÇLİK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı’nın geçen hafta ilçemizi ziyaretinde vrdiği merkezde bir gençlik merkezi müjdesi ile ilgili çalışmalar başladı