Sami Yüksel Haberleri

Sami Yüksel Haberleri

Emet ve köy halkına hizmet verecek

Emet ve köy halkına hizmet verecek: Babası başladı, oğlu ve yakınları tamamlayacak

20 Yıldır Sekreterliğini Yaptığı Odanın Başkanı Oldu

Emet Ziraat odası başkanlığının bugün  yapılan seçimlerinde, seçimlere tek liste olarak katılan ve 20 yıldır odada sekreterlik görevini yürüten  Ahmet Ünlü yeni başkan seçildi.

Yarış Köyünde Yeni Muhtar Yüksel

Emet ilçesi Yarış köyünde muhtarlık seçimini 7 oy farkla Sami Yüksel kazandı.

Emet'te Üretici Köylere Silaj Paketleme Makinesi

İl Özel idaresince temin edilen ve üretici köylerin ortka kullanımına sunulacak olan silaj paketleme makinesi Kayı köyü muhtarlığına teslim edildi.

Emet Ziraat Odası Çiftçilerimizi Uyardı,30 Haziran Son Gün

Emet Ziraat Odası Başkanı Sami YÜKSEL, Çiftçi Kayıt Sistemi ve destek başvuruları için tanınan sürenin 30 Haziran 2020 Salı günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

EMET SERACILIK KURSU YOĞUN BİR KATILIMLA AÇILDI

Emet ilçesi Halk eğitim müdürlüğü ve Emet İlçe Ziraat odası işbirliği ile açılan Seracılık kursu yoğun bir katılım ile başladı.

BÖLGEMİZDE TARIM VE HAYVANCILIK ÖLÜYOR”

Emet ilçesi Ziraat odası başkanı Sami Yüksel ilçede bulunan bor ve borikasit madenleri nedeniyle tarımın feda edildiğini ifade etti.

EMET VE HİSARCIK ASİT TANKERLERİ İÇİN AYAKTA

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği organziasyonunda bir araya gelen iki ilçe parti başkanları,stk başkanları ortak bir basın açıklaması yaptılar.

GÜNDEM TAŞERON,SERVİS VE NÜFUS

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapılırken,gündem taşerona kadro açıklamasında kadro dışı kalan Emetbor, işçi servisleri ve ilçedeki ikametgah sorunuydu.