GÖRME ENGELLİLER HAFTASINDA EMET'TE BULUŞTULAR

Beyaz baston görme engelliler haftasında Emet ilçesinin konuğu Kütahya Altınokta körler derneği üyeleriydi

PAYLAŞ

Beyaz baston görme engelliler haftasında Emet ilçesinin konuğu Kütahya Altınokta körler derneği üyeleriydi.

Emet termal resort evsahipliğinde hafta sonu  ilçemizde bulunan dernek başkanı İsmail Barış ve dernek üyeleri kendileri için düzenlenen etkinliğe katıldılar.

            Emet termal resortta  beyaz baston görme engelliler haftasında düzenledikleri her etkinlikte kendilerine yakınen destek veren Emet belediye başkanı Mustafa Koca’ya hafta sonu  ev sahipliği yapan  Emet termal resort müdürü Mustafa Hügül ve günün anısına plaket takdim etti.

            Başkan Barış plaket töreninde yaptığı konuşmada farkındalık yaratma ve görme engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama uyum sağlamaları adına etkinliklere büyük önem verdiklerini belirterek;” Bugün burada derneğimiz üyelerine kapılarını açan, otel müdürümüz sayın Mustafa Hügül’e üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Tüm Emet termal resort çalışanlarının ilgi ve alakası üyelerimizi son derece memnun etmiştir. Ayrıca geçen yıl beyaz baston görme engelliler haftasında sayın belediye başkanımız Mustafa Koca’nın davetlisi olarak Emetteydi. Başkanımızın engelli vatandaşlarız için yaptığı tesisler ve sosyal projelerini yakınen takip ediyoruz. Geçen ay ilimizde yapılan etkinliğimize de Emetli görme engelli arkadaşlarımızın da üyesi oldukları Grup nağme başkanımızın destekleri ile Kütahyamıza geldiler. Kendilerinin derneğimize gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

            Başkan Koca’da Emet belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ilçemizde sosyal yaşam alanlarını genişletme adına projeler ürettiklerini beyanla;”Hepinizi ilçemize hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten çok mutluyum.Bugün burada sizlerle buluşmamızı sağlayan başta otel müdürümüz Mustafa Hügül olmak üzere Emet termal resorta teşekkür ediyorum.Sosyal tesisler yanında sosyal projelerimizle de engelli vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz.Bu bahar  engelliler hatasında da  Emet belediyesi olarak bir dizi etkinliğimiz olacak,hepinizi bu etkinliklere davet ediyorum.”dedi.

            Emet termal resort genel müdürü Mustafa Hügül’de  Kütahya Altınokta körler derneğini otellerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederken;”Önümüzdeki yıl ve her yıl bu haftalarda  derneğimizi burada ağırlamayı taahhüt ediyoruz. Her zaman bekliyoruz “dedi.

            Gecede Emet belediye başkanı Mustafa Koca’da Altınokta derneği başkanı İsmail Barış’a çini tabak takdim etti. Daha sonra gece Emet termal resort alakart ta düzenlenen canlı müzik eğlencesi İlede devam etti.Gecede Osman Turan,Sabri Demirel ve Hakan Demr sahne aldı. Kütahya altınokta körler derneği üyeleri kendileri için hazırlanan gecede gönüllerince eğlendiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN