Güncel

Güncel Haberleri

YILIN AHİSİ BİLGİÇ KAFTANINI GİYDİ

Kütahyada yılın ahisi seçilen ve geçirdiği trafik kazası nedeniyle 30.Ahilik haftası programına katılamayan Ülkü Bilgiç’in kaftanını Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal verdi.

HER ŞEY ONLARI ÜNİVERSİTELİ YAPMAK İÇİN

Emet ilçesinde faaliyet gösteren Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerine destek veriyor.

EMET BELEDİYESİNDEN OTİZM FARKINDALIĞI

Emet ilçesinde 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle belediye başkanı Mustafa Koca,Özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

HER ŞEHİDE BİR FİDAN,HER FİDANA BİR GENÇ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Çanakkale Zaferi´nin yıl dönümünde “Her Şehide Bir Fidan Her Fidana Bir Genç” kampanyası çerçevesinde şubeleri aracılığıyla 250 bin fidan dikimi gerçekleştiriyor.

EMET BELEDİYESİNCE 32 APART YAPIMI İHALEYE ÇIKACAK

Emet büyük hamam mahallesinde belediyeye ait arazi üzerinde konuşlandırılacak 32 apart için, teknik şartname hazırlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

MİNİK ELLERİYLE ÜRETTİLER MEHMETÇİĞE BAĞIŞLADILAR

Gazi Emet ilkokulu öğrencileri, kendi elleriyle yaptıkları kitap ayraçlarını satarak gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.

DR. MEHMET SAVAŞ'A DOÇENTLİK ÜNVANI VERİLDİ

Emetbor işletmesi müdür yardımcısı Dr.Mehmet Savaş üniversitede bulunmamasına rağmen branşında büyük bir azim göstererek doçentlik ünvanı almaya hak kazandı.

ÇAVDARHİSAR İLÇESİYLE BAĞLANTIMIZ KESİLDİ

Hisarcık-Emet-Çavdarhisar ilçe güzergahında küçük yolcu araçları geçiş krizi sürerken bu durumdan en çok öğrenciler mağdur oluyor.

VERGİ DAİRESİNDEN ÖĞRETMENEVİNE PLAKET

Emet ilçesi vergi dairesi müdürlüğünce ödediği düzenli vergilerle devlete katkı sağlayan esnaf ve kurumlara ziyaretler gerçekleştirilerek teşekkür plaketi veriliyor

KURNAZ,SADECE KEBAB YEMEĞE DEĞİL,YATIRIMADA GELİN

Emet diyanet sen şube başkanı Hasan Kurnaz, Emetliler dayanışma derneği toplantısında sermayesi güçlü Emetlilere seslendi.

DOĞAN, BİR KAVURMALIK DEĞİL DÜNYAYI KAVURACAK EMETLİ VAR

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan Emet ilçesinde faaliyetlerini artıran derneğin toplantılarına başladığımızda bir kavurmalık gibi görünsekte bugün görüyoruz ki bir kavurmalık değil dünyayı kavuracak kadar olduğumuzu gördüm”dedi.

HELVACI BÖLGESEL GÜÇ OLUŞTURMALIYIZ

Kütahya belediyesi muhtarlık işleri müdürü ve daha önce komşu ilçemiz Hisarcık belediye başkanlığı görevinde bulunan Nihat Helvacı bölgesel kalkınma için bazı projelerin 2 ilçece ortak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

ÜNAL EMETİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal Emetliler dayanışma ve kalkınma derneğince düzenlenen toplantıda ilçenin hayallerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

ÖZKUL BÖLGEMİZDEN YETİŞEN İNSAN SAYISINI ARTIRMAMIZ GEREKİR

Bursa özel hayat hastanesi sahibi Uzman doktor Ahmet Özkul derneğin bölgedenyetişmiş insan gücü saysını artırmaya yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

BAĞIRGAN ÖNCE KÜTAHYA GENELİ BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMALIYIZ video

İnşaat yüksek mühendisi ve Kutso başkan vekili Ahmet Bağırgan Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği toplantısında önce Kütahya geneli birleşmenin sağlanması gerektiğini ifade etti.

SEZGİN EMET'TE NÜFUS DÜŞERKEN KONUT SAYISI ARTIYOR

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği il istişare toplantısında konuşan DoçDr. Murat Sezgin Emette nüfusun hızla düşerken konut sayısının artmasına dikkat çekti.

EMET TARTIŞIYOR,ORTAK AKILDA BULUŞUYOR VİDEOLU HBR

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği Kütahya il istişare toplantısına katılan konuşmacıların ortak konusu Emetdi.

NURİ UYGUN NE EMET NE KÜTAHYA GÜCÜNÜN FARKINDA DEĞİL

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği il istişare toplantısında moderatörlük yapan Nuri Uygun ne Emetin nede Kütahya'nın gücünün farkında olmadığın söyledi.

KAYMAKAM ÇİÇEK ARTIK BOR MADENİNİN BÖLGEYE SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM SINIRLIDIR

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği 1. Kütahya il istişare toplantısında konuşan Emet kayamakamı Hasan Çiçek Emet ilçesinin bor madeni dışındaki kaynaklarını etkin kullanması gerektiğini ifade etti.

Toplam 2231 haber.