İSMİ VERİLMEDEN KAZA YAPAN TALİHSİZ BEBEK

KÜTAHYA'da eşini ve 1 gün önce dünyaya gelen kızını hastaneden alıp Tavşanlı İlçesi'ndeki evlerine götüren Abdullah Elyak'ın kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

KÜTAHYA'da eşini ve 1 gün önce dünyaya gelen kızını hastaneden alıp  Tavşanlıİlçesi'ndeki evlerine götüren Abdullah Elyak'ın kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada, bebeğin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Kaza Kütahya-  Tavşanlı karayolunun 18'inci kilometresindeki  Yoncalıkavşağında meydana geldi.  Kütahya  Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)  Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğan 1 günlük kız bebeği ile eşini ve annesini  Tavşanlı İlçesi'ne götüren Abdullah Elyak'ın kullandığı 43 PL 182 plakalı otomobil, kavşakta Mehmet Yiğit yönetimindeki 43 BE 709 plakalı otomobile çarptı. 43 BE 709 plakalı otomobil, çarpmanın etkisiyle devrilirken, kazada Abdullah Elyak, Fatma Elyak, Ayşe Elyak ve henüz ismi verilmeyen 1 günlük kızı ile diğer otomobilde bulunan Semiha Zıngıl ve Esat Zıngıl yaralandı. Yaralı 6 kişi ambulanslarla DPÜ  Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN