EMET EVET DEDİ, ŞİMDİ HİZMET BEKLİYOR

MHP Emet İlçe Başkanı Mustafa MECİT referandumda Emet'in Evet dediğini ve artık memleket adına hizmet isteme hakkının bulunduğunu belirterek şunları söyledi.

PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa MECİT, Anayasa Referandumu sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulundu. MECİT referandumda Emet'in Evet dediğini ve artık memleket adına hizmet isteme hakkının bulunduğunu belirterek şunları söyledi

            “16 Nisan günü Anayasa değişiklikleri oylandı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin de desteği ile halkımızın desteğini aldı. Tüm Türkiye’de ve Kütahya’da olduğu gibi İlçemizde de Anayasa değişiklikleri önemli bir destek gördü. Devletimize ve milletimize hayırlı olsun.”

            “Bu referandum ile Despotların 1982 Anayasası biraz daha düzeltilmiş, bu arada ülkemizin yönetim sistemi de değiştirilmiştir. Bu referandumda İlçemiz halkı değişikliklerin kabulü yönünde irade göstermiştir. Evet oylarının oranı ise gerçekten memnuniyet vericidir.

           “Ancak, kimi çevreler, haklı olarak “Emet yine istemeden, hizmet talep etmeden verdi” demektedir ki bu da bir gerçektir. İlçemizde ortaya çıkan referandum sonucu tablosuna bakınca Emet’in artık İSTEME hakkının doğduğuna inanıyoruz. Emet Hükümet’ten eksiklerinin tamamlanmasını, kendisine hizmet ve değer verilmesini bu sonuçtan sonra rahatça ve gönül rahatlığıyla isteyebilir. Emet uzman doktor kadrolarının bir an önce doldurulmasını istemelidir. Emet yılan hikâyesine dönen yol yapımlarının hızlandırılmasını istemelidir. Emet Etibor kadrolarına Emetli gençlerin getirilmesini istemelidir. Emet devletin zirai ve ticari kaynaklarından eşit ve tatmin edici bir şekilde faydalandırılmayı istemelidir. Emet devlet hizmetlerinden faydalanmayı sonuna kadar hak etmiştir.”    

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN