KAVUNCU EMETTE ÇİFTE BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu Kurban bayramı ve 3 Eylül Gaziemetin kurtuluş gününde ilçe halkıyla çifte bayram coşkusunu yaşadı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Bayramın 3. günü bayramlaşma programı ve Emet 3 Eylül kurtuluş günü etkinliklerine katılmak için ilçemizde bulunan Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu,Emetli vatandaşlarımızla çifte bayram coşkusunu yaşadı.

            Emette teşkilatınca düzenlenen parit merkezindeki bayramlaşma progrmına katılan Kavuncu, partililerle bayramlaştı.Daha sonra ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnafları dolaşan ve bayramlarını kutlayan Kavuncu, 3 Eylül organizasyonları çerçevesinde protokol ve sünnet çocukları aileleri ile birlikte verilen yemeğe katıldı.

            Emet termal resort anfi tiyatrosunda düzenlenen kutlama programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kavuncu, Kurban bayramı kadar Emet için oldukça önemli olan 3 Eylül kurtuluş gününde Emet halkı ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

            Kavuncu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

            “Gazemetimizin Cevizderesinde  gösterdiği kahramanlıkla, atalarımızın Dumlupınarda gösterdiği kahramanlıklarla  bugünümüzü anıyoruz. 3 Eylül ve öncesinde bu memlekette canlarını bu vatan için feda etmiş olan aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.Bu topraklarda yaşamanın bedeli bu topraklara ilk ayak bastığımızıdan beri  ödeyen Türk milleti olarak dünya aleme duyuruyoruzki  dün olduğu gibi bugünde aynı ruha sahibiz.Bunu en son 15 Temmuzda cümle aleme gösterdik.Her daim vatanı için canımızı feda etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdik.”dedi.

            3 Eylül zafer gününde ailelerin çocuklarının ilk mürvetini görme adına sünnet çocukları ile ayrı bir coşku yaşandığınıda ifade eden Kavuncu;”Tememnimiz çocuklarımızın daima bahtlarının açık olmasıdır.Organizasyonu yapan Emet belediyesine ve ev sahipliği yapan Emet termal otelimizede teşekkür ediyorum. Emet ilçemiz otelleri ile birlikte önemli organizasyonlara ev sahipliği yaparak ilimizin tanıtımına ciddi katkılar sağlamaktadır.Emetimizin gelecek yıllarda bahtınında açık olduğunu,inşallah önemli ve büyük bir değişim ve gelişim ile  örnek ilçelerimizden olacağına inanıyorum “dedi.

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN