KAVUNCU'EMET TERMAL VE DOĞASIYLA CAZİBE MERKEZİ OLUYOR'

Emet termal resort bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen Kick boks turnuvasına katılan Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu bu tür organizasyonların bölgenin tanıtımına ciddi katkılar sağladığını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet termal resort bahar şenlikleir kapsamında düzenlenen Kick boks turnuvasına katılan Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu bu tür organizasyonların bölgenin tanıtımına ciddi katkılar sağladığını ifade etti.

Turnuva kupa töreninde konuşan Milletvekili Kavuncu, Emet ilçesinin termal zenginliği yanında, iki taş kanyonu,eğrigöz kalesi, ulusal ve uluslar arası kongre turizmine hizmet eden tesisleri ile cazibe merkezi olmaya devam ettiğini beyanla;”Bugünde Kickoks mücadeleleri münasebetiyle ilçemizdeyiz.Çeşitli illerimizden bölgemize gelerek  turnuvaya katılan kulüplerimize ev sahipliği yapıyoruz. Doğası ve termal zenginlikleri ile Emet ilçemiz bir çok organizasyon  ev sahipliği yapabilecek kapasitededir.Emet termalin spor turizmine hazır olduğunuda bu organizasyonla görmüş olduk ” Dedi.

Konuşmasında hemşireler günü,anneler günü ve gençlik hatfasınıda kutlayan Kavuncu;”Kütahyamızın her ilçesinin  güzelliklerinin tanıtımına vesile olan bu tür organizasyonları her zaman destekliyoruz.”dedi.

Kavuncuya geceye katılımları nedeniyle Emet termal resort işletme müdürü Ramazan Sezer trafından plaket takdim edildi

Kavuncu, organizasyonu ilgiyle takip ederken sporcularla resim çektirdi. Karşılaşmalar sonrası Emet ilçesi çarşısında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Kavuncu çalışmalar hakkında da bilgi verdi. İlçenin sağlık sorunlarında tek tek doktor eksikliklerinin giderildiğini  belirten Kavuncu, tek açık kalan Kadın doğum uzmanı ataması içinde girişimlerinin devam ettiğini belirtti.Yol çalışmalarınında devam ettiğini belirten Kavuncu, Çavdarhisar,Tavşanlı,Simav yollarında çalışmaların devam  edildiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN