KOOPERATİF FUARINDA EMET EMKO STANDI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen 2. Türkiye Kooperatifler Fuarı Ankarada açıldı. Fuarda Emet belediyesi organizasyonu ile Emet kadın girişimciler kooperatifi EMKO'nunda standı yer alırken, Emet standı yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen 2. Türkiye Kooperatifler Fuarı Ankarada açıldı. Fuarda Emet belediyesi organizasyonu ile Emet kadın girişimciler kooperatifi EMKO’nunda standı yer alırken, Emet standı yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ile Türkiye Milli Kooperatifler Birliği işbirliğiyle Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışını, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci gerçekleştirdi.

 Tarımdan hediyelik eşyaya, sigortadan gıdaya, kredi kefaletten lojistiğe kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren 100'ü aşkın kooperatif ve üst kuruluşun yöresel ve geleneksel ürünlerini sergileyerek satış yapabilecekleri fuara; KKTC, Almanya, Bulgaristan, Çin, Danimarka, İtalya ve Rusya'dan da kooperatiflerde katıldı.Emko’da fuarda yerli üreticilerimizin ürünleri ile yerini alırken, hem kooperatiflerinin hemde ilçemizin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor.

Emet standıda fuarda ilgi görürken,  Gümrük ve Ticaret bakanı Bülent Tüfekçi,Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlıda stantlarımızı gezenler arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN