KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİNDEN HİSARCIK'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Ak parti Kütahya Milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaparak Hisarcık ilçesine doğalgaz müjdesi verdiler.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak parti Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr. Vural Kavuncu,Şükrü Nazlı,İshak Gazel ve Ahmet Tan ortak bir basın açıklaması yaparak Hisarcık ilçesinin 2017-2019 tarihleri arasında doğalgaza kavuşturulucağı müjdesini verdiler.

Milletvekillerinin ortak basın açıklaması şöyle;

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın yatırım çalışmaları kapsamında Hisarcık ilçemiz için de doğalgaz müjdesi geldi. Geçtiğimiz hafta Sayın Bakanımızın başkanlığında Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) yönetim kuruluyla yapılan toplantıda, sektörün 2017-2019 dönemine ilişkin yatırım stratejisi değerlendirildi.

2017-2019 yıllarında 200'den fazla yeni ilçenin doğalgaza kavuşturulmasının hedeflendiği, Proje kapsamında yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırım ile 4 milyondan fazla vatandaşın doğalgaza kavuşturulmasının amaçlandığı ifade edildi.

Bu kapsamda yatırıma alınan Simav ilçemizin doğalgaz boru hattı üzerinde bulunan Hisarcık ilçemizde 2018 yılında gaz kullanılmaya başlanacak. BOTAŞ Genel Müdürlüğü doğalgaz arzının sağlanması için çalışmalarına başlamıştır.

İlçemize doğalgazın kazandırılması sürecinde desteklerini esirgemeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK’a ve Botaş Genel Müdürlüğü bürokratlarımıza teşekkür ediyor Hisarcık ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN