KÜTAHYADA 2 MİLYON TL'LİK AT DOPİNGİ ELE GEÇİRİLDİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyon ile kaçak yollardan ülkeye sokularak piyasaya sürülmek istenen yaklaşık piyasa değeri 2 milyon TL olan 177 adet at dopingi ele geçirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyon ile kaçak yollardan ülkeye sokularak piyasaya sürülmek istenen yaklaşık piyasa değeri 2 milyon TL olan 177 adet at dopingi ele geçirildi. Bu operasyonun ülke genelinde son zamanlarda yapına en büyük çaplı operasyon olduğu öğrenildi

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda ülkeye yasa dışı yollarla sokulan ve tanesi 3 bin dolar olan at dopinginin H.A. (46) isimli kişinin Kütahya’ya getirdiğini tespit etti. Polis ekipleri yapılan tespitlerin ardından Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararları ile H.A.’nın Cedit Mahallesi Sinan Sokaktaki evi ile Cedit Mahallesi Kıbrıs caddesinde ki emlakçı iş yerine eş zamanlı operasyon yaparak arama yaptı. Asayiş Şube müdürünün de bizzat yönettiği operasyonda yapılan aramada Angın’ın evinde dolaba gizlenmiş poşet içerisinde 66 adet, iş yerinde kanepenin altında beyaz bir kutu içine konulmuş 110 adet tanesi 3 bin dolar olan piyasa değeri 2 Milyon TL değerinde 177 adet GT5570 At dopingi, Gümrük kaçağı, kaçak 4 adet viski, 36 gram esrar tohumu ve şırınga ele geçirildi. Polis çıkan malzemelere el koyarak H.A.’da gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Ele geçirilen at dopinglerinin botoks uygulamasında kullanıldığı ve kök hücre yenilediği bilinen özelliklerinin başında geliyor.

Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı at dopingi operasyonunun ülke genelinde son zamanlarda yapılan en büyük çapta operasyon olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN