MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJ İYİ OKUNMALIDIR

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu yapılan referandumun bir maç veya siyasi parti seçimi olmadığını ifade ederek,milleti kutuplaştırıcı sözlerden uzak durulması gerektiğini belirtti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu yapılan referandumun bir maç veya siyasi parti seçimi olmadığını ifade ederek,milleti kutuplaştırıcı sözlerden uzak durulması gerektiğini elirtti.

Tanrıkulu açıklamsınd aşu ifadelere yer verdi;

“Evet ve Hayır diyen Siyasi Partiler ve birçok kişi Referandum sonuçlarına göre hemen kendilerine bir pay çıkartma ve karşı tarafındakileri de bazı söylem ve hareketler ile yıpratma, itibarsızlaştırma yarışına giriyorlar. Bu bir maç değildi, siyasi parti seçimide değildi.Ülkemiz bir Referanduma gitti ve sonucunda Ülkesini ve Milletini Severek Evet ve Hayır veren Vatandaşlarımız ile birlikte Kazananında, Kaybedeninde Ülkemiz ve Milletimiz olacağı bir Referandum sürecini geçirdik.

İnşaAllah Sonuç Ülkemize ve Milletimize Hayırlara vesile olur. Burada başlıca Önemli olan kısır söylemler yerine Referandum Sonuçları ile Milletimizin vermiş olduğu mesajı iyi okuyabilmek ve algılayabilmekdir.

 *Milletimiz Siyasi İstikrar ve Güçlü bir İktidar istediği gibi İktidarı Denetleyecek ve Toplumun İsteklerini dile getirecek Güçlü ve Etkin bir Muhalefet de İstemektedir. *Milletimiz bölücü ve kutuplaştırıcı söylemler istemediği gibi Uzlaşmacı bir Siyaset İstemektedir.

*Milletimiz Milli ve Manevi Temel Değerlerimiz üzerinde Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız olduğunu göstermiştir.

 Okuyabilene..Anlayabilene.. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN