MİLLETVEKİLİ TAN' EVET İLE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Ak parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan referandum çalışmaları sürecinde ilçemizdeydi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan referandum çalışmaları sürecinde ilçemizdeydi.

Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Tan,yönetim kurulu ile değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra ilçedeki çalışmalarına başladı.

Kanal Avrupa tv, program çekimlerinede katılan ve Avrupaya yayı yapan kanal üzerinden Avrupadaki vatandaşlarımızdan destek isteyen Tan,Öncelikle ilçe kaymakamı Mahmuthan Arslan’ı makamında ziyaret eden Ahmet Tan, ilçe pazarında ve esnaflarla bir araya gelerek referandumda Evet desteği istedi.

Tan vatandaşlarla sohbet ederek Evet desteği isterken;” Sadece Anayasa değişikliğine evet demiyoruz.Ülkemize yıllardır vurulan prangalardan kurtarmak,güçlü büyüyen ve bölgesinde lider bir Türkiye için Evet diyoruz. Evet çıkacağını gördükçe şer odakları türlü oyunlar içerisine giriyorlar. Ama başaramayacaklar. 16 Nisanda bu aziz milletimiz gerekli cevabı verecekler “dedi.

Akşam saatlerinde Espeyde işçilerle yemek yiyecek olan Tan,parti teşkilatı ile birlikte referandum köy çalışmalarına da katıldı.Gürpınar köyünde vatandaşlarla sohbet eden Tan, köy için istenen alt yapı hizmetleri için destek sözü verdi.

Ahmet Tan’ın yoğun geçen Emet programı köy gezileri ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN