HALKIMIZ DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞİNE EVET DEMİŞTİR

AK parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı referandum sonuçlarını değerlendirerek, 'Milletimiz dirilişine ve yükselişine Evet demiştir 'dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı referandum sonuçlarını değerlendirerek, “Milletimiz dirilişine ve yükselişine Evet  demiştir “dedi.

Referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından Emet'te havai fişek gösterisi konvoy organizasyonu ile kutlama yapan partililerede hitap eden Yağcıklı Artık koalisyon devirlerinin sona erdiğini ve hangi parti olursa olsun tek başına iktidar şanşı ile istikrarın devame deceğini belirtti.

Emet ilçesinde seviyeli bir referandum çalışması yapıldığına dikkat çeken Yağcıklı,Mhp ilçe başkanı Mustafa Mecit’ede teşekkür ettiği açıklamsında şunları söyledi;
 

“Bu gurur ve zafer hepimizin... Bugün referandumda sandıklardan çıkan sonuç "Milletimizin Kararıdır" . Aziz milletimiz, ülkemizin dirilişine ve yükselişine EVET diyerek kararını vermiştir. Son söz milletimizindir dedik ve bunun sonucunda milletimiz de en doğru kararı vermiştir. Halk oylamasında sandıklarda verilen EVET kararı tüm dünyaya verilen bir mesajdır. 15 temmuzda birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin dirilişine EVET diyen halkımız 16 nisanda bugün de referandumda ülkemizin yükselişine EVET demiştir. Tam bağımsız olarak ülkemizin gelişmesine, yükselmesine ve güçlenmesine hiç kimse engel olamayacaktır. Bu süreçte bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve çalışmalarımızda her zaman destek olan başta aileme, vekillerimize ve il başkanımız Sn.Ali Çetinbaş'a, yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları yönetimime, enerjisi ve heyecanı ile her zaman yardımcı olan gençlik kollarıma, Mhp ilçe başkanımız Sn.Mustafa Mecit'e ve tüm hemsehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, saygı sevgiyle selamlarken Referandum sonucunun Tüm ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN