PROJELERİMİZDEKİ İMZALAR KURUMADAN YENİLERİ İLE GELİYORUZ '

12 Ocakta yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olan Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, oda olarak yeni dönemde de bir çok projeye imza atarak değişim ve gelişime devam edeceklerini ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

12 Ocakta yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olan Emet esnaf odası  başkanı Abdullah Ünal, oda olarak yeni dönemde de  bir çok projeye imza atarak değişim ve gelişime devam edeceklerini ifade etti.

            Başkan Ünal görevde bulundukları 4yıl içerisinde odalarının kurumsal bir kimlik kazanması adına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını belirterek şunları söyledi;

            “Öncelikle esnaflarımızın kendilerine ait olan  yönetim binamızı esnaflarımıza yakışır bir hale getirdik. Çeştli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflarımızın ilçemizde mesleki anlamda karşılaştıkları sorunların giderilmesi için  gerek  kamu kurumları ile gerekse yerel yönetim ile sıkça bir araya geldik. Sorunların çözümü için uğraşırken, her platformda esnaflarımızın taleplerini ilgililere ilettik.

            Esnaflarımızın mesleki  ve ticari gelişimini sağlamak adına ekonomik inceleme gezileri düzenleyerek bilgilendirilmesini sağlarken, ulusal ve uluslar arası tanıtım fuarlarında yer alan yerli üreticilerimize oda olarak katkılarda bulunduk.

            Sanayi esnaflarımız arası koordineli çalışarak ilçemize yeni bir sanayi sitesi kazandırmak adına, kooperatifleşmeye önderlik ettik. Yapımı devam eden 87 adet sanayi kooperatifi ile hem ilçemiz sanayi esnafımızın hemde ilçemizin ekonomik kalkınmasına önderlik edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetim kurulumuz ile birlikte yaptığımız bu çalışmalarımız  birçok odamıza ilham verirken, Türkiye geneli yayın yapan Esnaf radyo Tv ve Esnaf haber dergisince “Yılın en girişimci esnaf odası oscarını” aldık.

            İlçemizde bir şeyler yapılabilineceğini göstermenin yarattığı sinerji ile yıllardır ilçemizin hayallerinden birisi olan palet fabrikamızı kurarak, 20 den fazla vatandaşımıza istihdam sağladık.

            Yılların esnafı,duayenlerimizden Ülkü Bilgiç ağabeyimizin  Kütahyada yılın Ahisi seçilmesi ile, 2017 ahilik onurunu ilçemize taşıdık. Ramazan aylarında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına esnaflarımızla iftarda buluşurken,iftarlarımıza Kütahyamızın değerli işadamlarından,ticaret odası başkanımız Nafi Güral beyin, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit beyin katılımlarını sağladık.İş dünyamızın önemli isimlerini esnaflarımızla buluşturduk.”dedi.

            Başkan Ünal, yeni dönemde de  ilçemiz esnafları için hayata geçirmeyi düşündükleri bir çok projenin bulunduğunu belirterek;” Yeni projelerimizi 12 Ocaktaki kongremizde esnaflarımızla paylaşacağız. Memleketlerin gelişiminde büyük önem arzeden esnaflarımızın hak ettiği değeri görmesi, ekonomik  ve sosyal gelişimlerinin sağlanması adına, yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.Kongremizin Emet esnafımıza ve ilçemize  hayırlı olması dileklerimle  tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN